Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Pentru a adauga un anunt in Anunturi Gratuite trebuie sa fiti autentificat.
Daca nu aveti deja cont click aici pentru inregistrarea unui cont GRATUIT.

SINGAPORE - MALAEZIA- INDONEZIA


SINGAPORE - MALAEZIA- INDONEZIA DETALII

SINGAPORE - MALAEZIA - INDONEZIA

O calatorie intr-o parte de lume care imbina misterul oriental cu tehnica vestica intr-un caleidoscop viu colorat, de la zgaraie-norii din Singapore si Kuala Lumpur la templele acoperite de liane din Bali, trecand pe la minunile lumii moderne Borobudur si Prambanan.

Perioada : 08.10 â?? 25.10.2009

ZIUA 1 / 08.10.2009: BUCURESTI â?? SINGAPORE
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda ora 15:30, plecare spre Amsterdam cu KL 1360 (17:40 / 19:35) si apoi spre Singapore cu KL 837 ora 21:30.
ZIUA 2 / 09.10.2009: SINGAPORE
Sosire ora 15:55. Transfer la Holiday Inn Atrium Hotel 4* sau similar pentru cazare. Cina cu transfer la un restaurant celebru â??East Cost Seafood Centreâ??. Cazare
ZIUA 3 / 10.10.2009: SINGAPORE
Mic dejun. Dimineata, tur de oras panoramic cu centrul civic (unde se afla Parlamentul, Curtea Suprema, Primaria, Clubul de Cricket), cartierul Little India, Parcul Merlion (care ofera o superba panorama a golfului cu iahturi si unde se afla statuia lui Merlion, creatura mitologica, jumatate leu, jumatate peste), Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor pretioase, Gradina de orhidee cu peste 60.000 de plante.
Dupa amiaza, transfer cu telecabina in Insula SENTOSA, o oaza de liniste si atractii speciale: Images of Singapore, o expeditie colorata in istoria si cultura locala, realizata prin mijloace electronice, Underwater World, coborare spre fundul marii printr-un tunel acrilic transparent de 80 m lungime, Dolphin Lagoon, unde adorabili delfini roz realizeaza un program specific si Song of the Sea Show, un spectacol dramatic realizat cu lasere, grafica pe computer, jeturi de apa si flacari. Cina bufet la Parris Restaurant. Transfer la hotel, cazare.
ZIUA 4 / 11.10.2009: SINGAPORE
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, shopping sau timp liber pentru excursii optionale. Cazare.
ZIUA 5 / 12.10.2009: SINGAPORE â?? KUALA LUMPUR
Mic dejun. Transfer cu autocarul la KUALA LUMPUR. Calatoria catre capitala Malaeziei dureaza cca 6 ore. Dupa sosire, check-in la Hotel PARK ROYAL 4* sau similar. Cina si spectacol cultural traditional. Cazare.
ZIUA 6 / 13.10.2009: KUALA LUMPUR
Mic dejun. Tur de oras panoramic cu Piata Independentei, Moscheea Sultanului, Poarta Palatului Regal, turnurile gemene Petronas si o excursie la Gradina de Orhidee si pesterile BATU, o populara atractie turistica, aflata la 13 km nord de oras: in pestera principala se afla un templu hindus, la care se ajunge urcand 272 de trepte; intr-o pestera mai mica, aflata la baza dealului este gazduita o interesanta expozitie despre mitologia malaeziana. Cina la KUALA LUMPUR REVOLVING TOWER, in turnul care ofera o splendida panorama a orasului luminat. Cazare.
ZIUA 7 / 14.10.2009: KUALA LUMPUR â?? JAKARTA
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport, zbor la Jakarta cu KL 809 la ora 16:00. Sosire la JAKARTA la ora 17:00, intalnire cu ghidul local, transfer la hotel Le MERIDIEN 5* sau similar. Cina si cazare.
ZIUA 8 / 15.10.2009: JAKARTA
Mic dejun. Tur panoramic de oras cu Muzeul National, Monumentul National, Palatul Merdeka, Moscheea Istiqlal, Catedrala. Plecare spre renumita statiune montana CISURUA, unde se viziteaza â??Safari Parcâ??, una dintre cele mai mari si interesante gradini zoologice din lume, unde intr-un parc de peste 55 ha pot fi admirate specii rare de animale de pe toate continentele. Intoarcere la Jakarta, cina la un restaurant specific, cazare.
ZIUA 9 / 16.10.2009: JAKARTA â?? JOGJAKARTA
Dupa mic dejun, transfer la aeroport pentru zbor la ora 09:05 cu sosire la JOGJAKARTA la ora 10:10, in capitala sultanatului cu acelasi nume. Intalnire cu ghidul local si plecare la PRAMBANAN pentru a vizita cel mai important templu hindus, datand din sec. 9, restaurat cu acuratete, dupa secole de totala parasire, pentru a putea fi admirate astazi perfecta simetrie, gratia si detaliile sculpturale. Check-in la Hotel MELIA PURISANI 5* sau similar. Transfer la Puriwisata pentru o cina bufet, urmata de un spectacol de balet Ramayana. Cazare.
ZIUA 10 / 17.10.2009: JOGJAKARTA
Mic dejun. Excursie de 1 zi in care vom vizita Templul BOROBUDUR si orasul Jogja. Templul Borobudur este cel mai important monument indonezian, cu o vechime de cca 1200 de ani si cel mai mare templu budhist din lume; de-a lungul timpului a fost acoperit de cenusa vulcanica si de jungla, dar acum este in totalitate recuperat. Dupa ce vizitam si templul Mendut, aflat in apropiere, ne intoarcem la Jogja pentru turul de oras care include Palatul Sultanului, Piata de pasari Pasar Ngasem, Castelul de Apa Taman Sari, manufacturile de baticuri, argintarie si marochinarie. Dupa o cina la un restaurant local, intoarcere la hotel. Cazare.
ZIUA 11 / 18.10.2009: JOGJAKARTA â?? BALI (DENPASAR)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor la ora 12.00 la DENPASAR, capitala Insulei BALI. Sosire la ora 14:00. Intalnire cu ghidul local, transfer la Hotel DISCOVERY KARTIKA PLAZA 5* sau similar. Cina cu transfer la un restaurant local. Cazare.
ZIUA 12 / 19.10.2009: BALI â?? Turul KINTAMANI
Mic dejun. Excursie de 1 zi care incepe cu un transfer la BATU BULAN pentru un spectacol de dansuri traditionale Barong si Kris; urmeaza vizitarea satului CELUK, unde traiesc manufacturierii de bijuterii din aur si argint, a satului MAS, satul sculptorilor in lemn si a satului care adaposteste artistii, in special pictori, UBUD, cu opriri si la GOA GAJAH (Pestera elefantului) si Templul Izvoarelor Sfinte: TIRTA EMPUL. Turul va continua cu muntele vulcanic BATUR si splendidul sau lac. Ultima oprire va fi la Templul Kehen din orasul BANGLI. Cina la un restaurant local. Cazare.
ZIUA 13 / 20.10.2009: BALI
Mic dejun si cina. O binemeritata zi de odihna, in care se poate explora hotelul cu cele 12 ha de gradina tropicala, 500 m de plaja, terenuri de tenis, squash, centru finess, sauna, whirlpool, sah urias si altele. Timp liber pentru excursii optionale. Cazare.
ZIUA 14 / 21.10.2009: BALI â?? Turul MENGWI
Mic dejun. Tur de ½ zi catre zona centrala a insulei, traversand campurile de orez, catre stravechiul regat MENGWI. Vizitam uriasul, fost templu regal, Pura Taman Ayun, apoi padurea Alas Kedaton, unde traiesc mii de maimute pitice si in sfirsit, templul Tanah Lot, situat intr-o superba locatie, in varful unei insulite stancoase. In drum spre hotel, cina la un restaurant local. Cazare.


ZIUA 15 / 22.10.2009: BALI â?? CROAZIERA
Dupa mic dejun, transfer in Portul Benoa, imbarcare pe vas pentru o croaziera de 1 zi spre Insula Lembongan. Calatoria cu catamaranul de lux dureaza 1 ½ h pe sens. Insula este un mic paradis cu minunate plaje de nisip alb si o abundenta de culori vii; se pot face plimbari in interiorul insulei sau
plimbari in barci cu fundul de sticla; dejun la un restaurant aflat pe plaja. Seara, cina cu transfer la un restaurant local. Cazare.
ZIUA 16 / 23.10.2009: BALI
Mic dejun. Zi la dispozitie in care pot fi utilizate facilitatile hotelului, se poate vizita Denpasar-ul sau alte statiuni balineze. Timp liber pentru excursii optionale. Ultima seara va fi petrecuta intr-un cadru superb, o cina cu fructe de mare la lumina lumanarilor, direct pe plaja JIMBARAN, acompaniati de linistitorul sunet produs de valurile din Golful Jimbaran. Transfer la hotel, cazare.
ZIUA 17 / 24.10.2009: BALI â?? JAKARTA
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Denpasar pentru zbor la Jakarta (12:50 / 13:35) si apoi imbarcare pe cursa KL 810 spre Amsterdam ora 18:35.
ZIUA 18 / 25.10.2009: AMSTERDAM â?? BUCURESTI
Sosire la Amsterdam ora 04:35 si imbarcare spre BUCURESTI cu zbor KL 1389 (09:45 / 13:30)

TARIF: 1180 EUR + 2390 USD / Supliment single: 895 USD
( tariful este valabil pentru un grup minim de 21 de turisti )

TARIFUL INCLUDE:
- zborurile mentionate in program
- 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de lux de 4/5*
- 14 cine
- 1 dejun pe Insula Lembongan
- toate transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiective, conform program
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- ghizi locali
- conducator de grup roman
TARIFUL NU INCLUDE:
- taxe aeroport: aproximativ 360 EUR
- taxa viza: Indonezia: 45 USD
- asigurare medicala (de la RON 22,50 functie de varsta)
- bacsisuri 48 USD /pers. pentru soferi si ghizi locali (se vor achita cel mai tarziu conducatorului de grup la sosire)
- excursii optionale
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.
ACTE NECESARE:
- pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data plecarii si 2 foto tip pasaport
- cerere viza Indonezia procurata de agentie
- adeverinta loc de munca/talon pensie
- extras cont bancar (minim 1000 eur sau c/val)
CONDITII DE INSCRIERE :
- termen limita de inscriere: 15.08.2009 cu plata unui avans min. de 50% din pretul excursiei
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 45 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »
OBSERVATII :
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerele de resort ale tarilor respective si ca atare respecta standardele locale
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- c/v excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 %
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

Anuntul a fost adaugat in...


DATE DE CONTACT

Nume prenume daltravel daltravel
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0213197062
Fax 0213197063
Email contact@daltravel.ro
Web www.daltravel.ro

ALTE ANUNTURI adaugate de daltravel

Acest utilizator nu mai are alte anunturi adaugate!

Ultimele anunturi gratuite adaugate

Momentan nu sunt anunturi adaugate in acesta sectiune! Fii primul care adauga un anunt in sectiunea Anunturi GRATUITE, domeniul !

Inregistrare utilizator Pentru a adauga un anunt in sectiunea Anunturi GRATUITE trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti deja cont click AICI pentru inregistrare.

 
Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".Selecteaza judetul:
Forum
Adrian spune: Foarte interesant!
01 Iul. 2021 10:20:40
Raspunde la intrebare
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo
Selecteaza judetul:
SC AMC LIGHT PACK SRL
Bucuresti
TESTT
Cluj
TEST
Calarasi
MULTIMETAL TECHNOLOGY
Prahova
SPRACHEN EXPRESS
Bucuresti
INFO TRANS IMPEX
Iasi
THE MAUVE GOLD
Calarasi
SM WOOD PRODCOM
Cluj
FABTECH WOOD SRL
Suceava
SC ONOMEUS SRL
Vaslui

Udare suplimentara cu apa a plantelor agricole ...

Planta erbacee cu bulb, cu frunze cilindrice si cu flori albe, roz sau albastre, care se prezinta î ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016