Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O agricultura sustenabila incepe cu alegerea unor produse ecologice pentru sustinerea culturilor

o-agricultura-sustenabila-incepe-cu-alegerea-unor-produse-ecologice-pentru-sustinerea-culturilor

O agricultura sustenabila incepe cu o ingrijire cat mai eficienta a culturilor. In functie de fiecare tip de plante cultivate pe terenurile aflate la dispozitie se va incerca sustinerea cresterii si prevenirea oricaror probleme aparute la nivelul intregii culturi fara o folosire excesiva a substantelor chimice nocive.


Primul pas spre o agricultura sustenabila este utilizarea de produse ecologice puse la dispozitie de firme cu experienta si produse de calitate special gandite pentru agricultori profesionisti sau amatori.

Regulatorii de crestere sunt un tip de produse pe care orice agricultor il va folosi pentru a influenta in mod favorabil cresterea si dezvoltarea plantelor. Cu ajutorul lor se inhiba cresterea buruienilor si se poate regla mult mai usor cresterea plantelor.
 
Regulatorii de crestere ajuta plantele sa se dezvolte normal
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Hormonii pentru plante, asa cum mai sunt cunoscuti regulatorii de crestere, trebuie sa fie si ei ecologici pentru a nu distruge cresterea plantei. Odata cu folosirea unor regulatori de crestere ecologici productia este mentinuta in limite normae si fiecare planta va avea o crestere echilibrata, in parametri normali. La cultivarea unor suprafete mari de cereale productia poate scadea de multe ori din cauza caderii plantelor cu talie prea inalta. Regulatorii de crestere previn aceste pierderi nedorite si sustin o dezvoltare mai buna a plantelor, precum si o rezistenta mai buna sub actiunea factorilor externi.
 
Daca nu erau folositi regulatorii de crestere incepand cu anii 1980 productia de grau nu ar mai fi avut evolutia pe care o constatam si in prezent. Majoritatea regulatorilor de crestere premium ecologici au efecte bune si asupra radacinii, stimulang cresterea in lungime si cresterea perisorilor absorbanti. Intr-un final, regulatorii de crestere ecologici pentru culturi vor reduce ritmul de crestere si vor preveni dezradacinarea sub actiunea unor factori externi greu de de controlat.
 
Biofungicidele reprezinta o solutie optima pentru culturi mai sanatoase
 
Un al pas important este folosirea pe scara larga a unor biofungicide ecologice. Acestea contin microorganisme vii si protejeaza planta in timpul perioadelor de vegetatie, bolile care apar din cauza fungilor si agentilor patogeni bacterieni nu vor mai afecta plantele. Odata cu aplicarea biofungicidelor ecologice oferite de firme cu experienta vasta in domeniu, culturile vor fi ferite de mucegaiul semintelor, de cel al zapezii, de putregaiul radacinii, de roua bruna si de fimoza, ofilirea fusraium, putregaiuri, etc. Se pot utiliza pentru mai multi ani fara sa determine cresterea consumului de substanta activa.

Cu biofungicidele aplicate in mod corect la nivelul culturilor scad costurile de productie, nu se mai folosesc substante chimice scumpe si periculoase, planta e protejata pe tot parcursul sezonului de crestere, numarul de boli care sunt prevenite cu biofungicidele ecologice de calitate este in crestere. Plus ca aceste substante speciale ecologice vor mari energia germinarii semintelor si procesul de crestere si de dezvoltare a plantei va fi mult mai alert. Termenul de valabilitate pentru produse creste, iar la nevoie biofungicidele se pot folosi in anumite situatii si alaturi de pesticide chimice, fiind compatibile cu o parte a acestora.
 
Regulatorii de crestere si biofungicidele raman cele mai simple solutii de protejare a productiei si ajuta agricultorii si culturile sa scape de foarte multe probleme pe care nu ar fi avut cum sa le gestioneze in mod corect in lipsa lor. Pentru mai multe detalii vizitati Hectarul.ro sau Agroest Muntenia.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016