
TARGUL CU BUNATATI aprilie 2011 la SINAIA, CAMPINA, PLOIESTI, producatori de alimente traditionale, alimente bio, slow food, produse bio, mancare traditionala. Targ gastronomie.
"Târgul cu Bunătăţi" adună laolaltă, în Sinaia, Câmpina şi Ploieşti, în luna aprilie, peste 40 de producători tradiţionali, dintre cei care fac produse romaneşti "ca la mama acasa" şi meşteşugari iscusiţi care fac lucruri trainice, cu rabdare şi multă pasiune.
Potrivit unui comunicat remis BIOPRODUCT, „Târgul cu bunătăţi” se va opri în Sinaia, în parcul central Dimitrie Ghica, între 1 şi 3 aprilie, apoi în Câmpina, între 8 şi 10 aprilie, în zona denumită de localnici „La soldat”, ultima destinaţie fiind Ploieşti, intre 20 şi 23 aprilie, la galeria hypermarketului real.
Coşurile vor fi încărcate de brânzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie şi porc de la Lăpuşel, cozonaci, prăjituri şi plăcinte de la Şomcuta, păstrăv gătit în fel si chip, premiatul magiun de Topoloveni, gemuri şi dulceţuri braşovene, sucuri naturale de la Valea Mare, miere, vin şi palincă de Zalău, vestita turtă dulce din Bascov, pască, pâine şi pogăcele de tot felul.
"Nu puteam să îi lăsăm acasă pe meşteşugarii băimăreni care împletesc şi olăresc cu atâta maiestrie lucruri de trebuinţă caselor de gospodari, bucovinenii care încondeiază ouă sau care picteaza minunat icoane pe sticlă, dar şi cei care ţes iile de Breaza şi costumele populare din Corund", se mai precizează în comunicat.
Potrivit unui comunicat remis BIOPRODUCT, „Târgul cu bunătăţi” se va opri în Sinaia, în parcul central Dimitrie Ghica, între 1 şi 3 aprilie, apoi în Câmpina, între 8 şi 10 aprilie, în zona denumită de localnici „La soldat”, ultima destinaţie fiind Ploieşti, intre 20 şi 23 aprilie, la galeria hypermarketului real.
Coşurile vor fi încărcate de brânzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie şi porc de la Lăpuşel, cozonaci, prăjituri şi plăcinte de la Şomcuta, păstrăv gătit în fel si chip, premiatul magiun de Topoloveni, gemuri şi dulceţuri braşovene, sucuri naturale de la Valea Mare, miere, vin şi palincă de Zalău, vestita turtă dulce din Bascov, pască, pâine şi pogăcele de tot felul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
"Nu puteam să îi lăsăm acasă pe meşteşugarii băimăreni care împletesc şi olăresc cu atâta maiestrie lucruri de trebuinţă caselor de gospodari, bucovinenii care încondeiază ouă sau care picteaza minunat icoane pe sticlă, dar şi cei care ţes iile de Breaza şi costumele populare din Corund", se mai precizează în comunicat.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News