Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zilele agriculturii romanesti, 16 februarie, Bucuresti - eveniment marca Business Mark!

zilele-agriculturii-romanesti-16-februarie-bucuresti-eveniment-marca-business-mark

BusinessMark anunta organizarea celei de a patra editii a evenimentului “Zilele Agriculturii Romanesti”, eveniment ce va avea loc pe 16 februarie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.


Impreuna cu autoritatile si cei mai importanti jucatori din domeniul agricol, ne propunem sa dezbatem teme legate de obiectivele si prioritatile noului Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, modalitatile de incurajare a investitiilor noi in agricultura si dezvoltarea celor deja existente, perspectivele anului 2016 privind comertul si exportul de cereale, finantarea in agribusiness, importanta investitiilor in utilaje agricole moderne, masuri de sprijinire a tinerilor fermieri, aspecte fiscale si legislative specifice precum si alte teme de interes pentru agricultura.

Temele vor fi analizate de specialisti in domeniu printre care se numara:

- ROMULUS DUICA, Director General Adjunct, Directia Generala pentru Dezvoltare Rurala- Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala- PNDR, MADR

- VALERIU-ANDREI STERIU, Vicepresedinte, Comisia pentru agricultura, silvicultura industrie alimentara si servicii specifice, Camera Deputatilor

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


- IOAN MERCA, Director General, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura - APIA

- LAURENTIU BACIU, Presedinte, LAPAR

- VERONICA TONCEA, Presedinte, Fondul de Garantare a Creditului Rural – FGCR – IFN SA

- IULIA CRISTEA, Director Marketing, Caussade Semences

- VLADIMIR MANASTIREANU, Director Executiv, Asociatia Romana a Carnii

- SORIN MINEA, Presedinte Angst, Presedinte Romalimenta

- DRAGOS VASILE FRUMOSU, Presedinte, Federatia Sindicatelor din Industria Alimentara

- DORIN COJOCARU, Presedinte, Asociatia Patronala din industria Laptelui – APRIL

- Reprezentanti companii din industria agroalimentara

- Reprezentanti furnizori de inputuri agricole

“Zilele Agriculturii Romanesti” va avea loc pe data de 16 februarie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Partener oficial: Caussade Semences

Partener: Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN

Evenimentul are drept parteneri media: Agroromania.ro, Agrias, Revista Ferma, Agroazi, Agrimedia, Profitul Agricol, Gazeta de agricultura, Agro TV, Stiri Agricole, Revista Tranzit, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business24, Ziare.com, Debizz, Calendar evenimente, MLM News, Legal Magazin, Revista Valoare, Transilvania Business, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Global Manager.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania si Plan de afacere.ro.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark


BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016