Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pesta porcina ii face pe cei bogati si mai bogati

pesta-porcina-ii-face-pe-cei-bogati-si-mai-bogati

O noua analiza a Fitch Ratings arata o criza nedorita in China: pesta porcina ii face pe cei deja bogati si mai bogati prin simplul fapt ca pretul carnii de porc a crescut exponential in ultimul an.


Preturile angro la carnea de porc s-au dublat in acest an, potrivit datelor Ministerului chinez al Comertului, ceea ce a alimentat cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din ultimii sapte ani in conditiile in care epidemia de pesta porcina africana a condus la sacrificarea a milioane de porci.
 
Unul dintre acesti castigatori este Qin Yinglin presedintele companiei Muyuan Foodstuff Co. a carui avere s-a marit de peste patru ori in acest an ajungand la 8,6 miliarde dolari. Este averea cu cea mai rapida crestere din Bloomberg Billionaires Index, un clasament al celor mai bogati 500 de oameni ai planetei.
 
Profitul companiei Muyuan Foodstuff Co. a crescut cu 260% in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu perioada similara a anului trecut, in principal ca urmare a cresterii pretului la carnea de porc. Aceasta companie si alti mari producatori si-au majorat cota de piata pe seama micilor firme care au fost nevoite sa isi vanda afacerile din cauza pierderilor, sustin analistii de la Fitch Ratings.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Unele companii sunt intr-o situatie dificila pentru ca nu pot sa isi reproduca efectivele de porci. Insa alte companii trec printr-o perioada de profitabilitate excelenta", subliniaza analistul Fitch, Li Chen.
 
Nascut in 1965 in provincia Henan si absolvent al Universitatii agricole din Henan, Qin Yinglin a lucrat timp de trei ani dupa absolvirea facultatii la o companie de stat dupa care si-a inceput propria afacere de crestere a porcilor in orasul sau natal Nanyang. Cand a inceput avea doar 22 de porci iar acum compania sa Muyuan sacrifica aproximativ cinci milioane de porci pe an.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016