Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AAPR: Fermierii sa vina in piete! E suficient loc pentru toata lumea

aapr-fermierii-sa-vina-in-piete-e-suficient-loc-pentru-toata-lumea

Asociatia Administratorilor de Piete din Romania (AAPR) sustine ca fermierii ar trebui sa vina in piete. Organizatia arata ca este suficient loc pentru "toata lumea".


Potrivit sursei citate, in tara functioneaza peste 300 de piete agroalimentare, in care producatorii romani sunt deja prezenti.
 
"Avand in vedere ca ne aflam la inceput de sezon, cand incep sa apara legumele romanesti, ridichi, ceapa verde, salata etc., administratorii de piete s-au asigurat ca producatorii agricoli pot veni in piete sa-si valorifice produsele din gospodaria proprie la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp, astfel incat acestia sa nu mai fie nevoiti sa-si valorifice marfa la preturi foarte mici sau sa-si arunce marfa. Consideram ca este foarte important, atat pentru o viata sanatoasa cat si pentru economia locala, ca producatorul agricol sa-si valorifice marfa in pietele agroalimentare din fiecare municipiu/oras", a declarat Teodor Ioan Birt, presedintele AAPR.
 
El a subliniat ca piata agroalimentara reprezinta singurul loc in care producatorul agricol si consumatorul se intalnesc, si asa produsul romanesc ajunge direct pe mesele familiilor din Romania, produse proaspete, gustoase si sanatoase.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Adunarea Generala a Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania s-a reunit recent, iar printre subiectele de interes dezbatute de membri s-au numarat identificarea unor surse de finantare pentru modernizarea pietelor agroalimentare din tara, posibilitatea acordarii unor facilitati cooperativelor agricole sau asociatiilor de producatori, organizarea de evenimente in piete pentru promovarea produsului romanesc, organizarea de intalniri zonale/regionale cu producatorii agricoli si reprezentantii autoritatilor locale etc.
 
Asociatia Administratorilor de Piete din Romania reuneste 35 de entitati (institutii si societati comerciale) din tara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016