Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR si CEC, parteneriat pentru creditarea fermierilor

afir-si-cec-parteneriat-pentru-creditarea-fermierilor

AFIR si CEC au incheiat un parteneriat prin care vor facilita si accelera creditarea fermierilor.


CEC Bank si Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) au semnat un protocol de colaborare pentru accelerarea procesului de absorbtie a fondurilor europene alocate in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru perioada de tranzitie 2021-2022.
 
Suntem preocupati in permanenta de identificarea unor solutii reale pentru a sprijini solicitantii in procesul de accesare a fondurilor europene nerambursabile. Parteneriatul nostru cu CEC-Bank este unul cu traditie si vine in intampinarea nevoii de cofinantare pe care multi dintre potentialii beneficiari o resimt acut in ultima perioada. Continuam sa identificam solutii pentru a facilita absorbtia fondurilor si implicit pentru a contribui semnificativ la modernizarea mediului rural romanesc", a mentionat Mihai Moraru, directorul general al AFIR.
 
Pana in prezent, banca a finantat circa 2.150 de proiecte de investitii eligibile in cadrul PNDR, in valoare de aproximativ trei miliarde de lei. De asemenea, CEC Bank a acordat peste 166.000 de credite pentru prefinantarea subventiilor acordate de APIA, din care aproximativ 60.000 de credite pentru prefinantarea subventiilor acordate de APIA din fonduri europene, in valoare de peste 3,7 miliarde de lei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie din Romania, fondata in anul 1864. Banca are, in prezent, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si cu active de peste 41,25 miliarde de lei, la sfarsitul lui 2020.
 
AFIR, institutie subordonata Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), are ca atributie implementarea tehnica si financiara a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 (PNDR 2020). Prin PNDR 2020 Agentia pune la dispozitia celor care vor sa investeasca in agricultura si dezvoltare rurala fonduri europene nerambursabile in valoare de 9,4 miliarde de euro.
 
Pana in prezent, 67.583 de fermieri, procesatori, antreprenori si autoritati publice au incheiat contracte cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.42 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016