Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agroromania.ro, portal agricol premiat la Washington in cadrul unei conferinte de specialitate

agroromaniaro-portal-agricol-premiat-la-washington-in-cadrul-unei-conferinte-de-specialitate

Portalul Agroromania.ro, proiect afiliat retelei Manager.ro, a fost premiat in urma cu cateva zile la cea mai importanta conferinta a editorilor de informatii specializate din lume. Conferinta, organizata de Specialized Information Publishers Association, a avut loc in capitala SUA, Washington DC, in ambianta incarcata de istorie a hotelului Capitol Hilton.


Cel mai bun site de agricultura din Romania a primit recunoasterea internationala in cadrul galei SIPA Awards 2013, obtinand locul 3 la categoria "Best Marketing Launch for a New Product" (Cea mai buna lansare a unui produs nou). 

Portalul agricultorilor romani a impresionat juriul prin calitatea informatiilor, numarul de utilizatori si campaniile de marketing care au promovat brandul in randul agricultorilor romani. In aceasta categorie, AgroRomania a concurat alaturi de 48 de proiecte din Europa si SUA, reusind sa fie proiectul european cu cea mai buna clasare, devansand portaluri din Anglia, Franta, Spania si Germania.

Alaturi de agroromania.ro a mai fost premiat un alt produs media romanesc, clublegislatiamuncii.ro, de asemenea afiliat retelei manager.ro. 

"Cele doua premii obtinute aici sunt rezultatul unei investitii de 10 ani in oameni si tehnologie. Sunt mandru ca doua proiecte din Romania au reusit sa se claseze pe podium, devansand zeci de proiecte de pe tot mapamondul. Acest succes ne arata ca suntem pe un trend ascendent, trend confirmat si de contractele obtinute de Fokus Digital Services in tari precum Africa de Sud, Germania, Polonia sau Statele Unite ale Americii. Este o dezvoltare organica, daca-mi permiteti sa fac o asociere cu cautarile pe Internet, o dezvoltare sanatoasa. Imi felicit echipa pentru aceste distinctii si astept ca si alte proiecte (actuale sau viitoare) din portofoliul nostru sa se impuna la SIPA Awards", a declarat George Straton, presedintele grupului Rentrop&Straton, la finalul galei SIPA Awards. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Gala SIPA Awards 2013, din cadrul conferintei mondiale Specialized Information Publishers Association Washington DC, a reprezentat obtinerea pasaportului international pentru agentia Fokus Digital Services, o companie din grupul Rentrop&Straton. Cu clienti de pe patru continente, Fokus Digital Services este un furnizor recunoscut de servicii de outsourcing online. 
 
Cu o echipa de 41 de oameni, Fokus Digital Services dezvolta proiecte complexe precum: Content Management System, Online Community Platform, Membership Website, E-mail Marketing Platform, Reporting Platform, E-maker si Pub ERP.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016