Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii Camerei Agricole Arad nu si-au mai primit salariile de trei luni

angajatii-camerei-agricole-arad-nu-si-au-mai-primit-salariile-de-trei-luni

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, cere sprijinul consilierilor Partidului Conservator pentru a interveni la Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, pentru rezolvarea problemelor financiare ale Camerei Agricole din judetul Arad.


Camera Agricola a judetului Arad a ajuns in situatia in care nu mai poate functiona corespunzator, datorita salariilor neplatite pe ultimele trei luni si a facturilor restante la anumite utilitati.
„Aceasta institutie, finantata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Legea Bugetul de Stat,  se confrunta cu o situatie fara precedent: lipsa fondurilor pentru plata salariilor si desfasurarea activitatii. Le-am inmanat acest memoriu consilierilor Partidului Conservator, dar il trimitem si pe cale oficiala la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale”, a declarat Nicolae Iotcu.
 
Institutia are angajati 18 salariati, care nu si-au primit banii pe lunile aprilie, mai si iunie a.c. De asemena, activitatea profesionala a angajatilor Camerei Agricole Judetene Arad se desfasoara cu dificultate.
Pe anul 2012, veniturile proprii ale institutiei au fost de 90900 de lei, din care 19500 incasate din proiecte, iar 71400 de lei din cursuri de calificare. Drepturile salariale ale angajatilor pe cele trei luni restante se ridica la 180000 de lei, iar utilitatile la 3771 lei (telefonie, service). Aceste dificultati ingreuneaza functionarea normala a institutiei. Salariile restante urmeaza a fi recalculate de Directia de Finante Publice Arad, adaugandu-se majorari de intarziere si penalitati pentru contributiile salariale neplatite la timp si emiterea de titluri executorii pentru acestea. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h









Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016