Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sume prevede schita de buget a MADR pentru anul viitor

ce-sume-prevede-schita-de-buget-a-madr-pentru-anul-viitor

Actualul ministru, Daniel Constantin, spune ca a realizat deja aceasta schita si ca o va prezenta ca propunere succesorului sau care va fi numit in fruntea ministerului.


Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat va preda succesorului sau o schita de buget pentru Ministerul Agriculturii pe anul 2016, care prevede o suma de 5,2 miliarde de lei si un supliment de 300 de milioane de lei alocat strict pentru reabilitarea infrastructurii principale de irigatii.
 
„Este unul din lucrurile pe care le voi preda viitorului ministru: o schita de buget pentru anul 2016. Angajamentul pe care l-am avut cu primul ministru pentru ca bugetul Ministerului Agriculturii trebuie sa cunoasca o imbunatatire sensibila dupa ce s-a aprobat la nivelul Parlamentului legea cu acel miliard de euro defalcat pana in 2020. Legea spune foarte clar ca in 2016 trebuie sa avem separat in buget 145 de milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii principale de irigatii. Discutia cu premierul Ponta si cu ministrul Teodorovici a fost ca MADR sa faca o economie din ceea ce are, adica din cele 5,2 miliarde de lei, in acest moment de jumatate din aceasta suma de 145 de milioane de euro si noi am facut acea economie si in egala masura Ministerul de Finante se angajeaza sa suplimenteze cealalta jumatate, care insemna in jur de 300 milioane de lei. Voi prezenta schita de buget viitorului cabinet cu cele 5,2 miliarde de lei plus cele 300 de milioane de lei pentru irigatii”, a declarat acesta zilele trecute.
 
De asemenea, seful MADR a precizat ca, din punct de vedere al functiei de ministru al Agriculturii, dar si personal, premierul va acorda atentia cuvenita sectorului pentru ca provine din acest domeniu pe care il cunoaste foarte bine, insa din punct de vedere politic ca si copresedinte ALDE va fi foarte atent la ce se intampla la nivel guvernamental si votul va fi dat pe fiecare proiect in parte.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ceea ce priveste  viitoarele proiecte personale dupa ce va preda portofoliul de la Agricultura, seful MADR a precizat ca nu a avut timp sa se gandeasca la astfel de proiecte, insa a adaugat ca asteapta oferte.
 
„Cand esti angrenat in activitatea unui minister nu ai foarte mult sa te gandesti la proiectele personale. O sa ma gandesc si la proiecte personale dupa ce voi preda toate aceste dosare viitorului ministru. Astept oferte”, a mai precizat Daniel Constantin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016