Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

ANSVSA a lansat Comandamentul Sezon Estival 2017

ansvsa-a-lansat-comandamentul-sezon-estival-2017

Activitatea Comandamentului va fi realizata de un numar de 60 de inspectori ai Serviciului de Control Oficial Siguranta Alimentelor, Circumscriptiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, atat din cadrul DSVSA Constanta, cat si delegati ai altor DSVSA judetene.


Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a lansat la inceputul acestei saptamani, la Constanta, Comandamentul Sezon Estival 2017.
 
Scopul acestui comandament este acela de a contribui, prin derularea activitatilor specifice, la protejarea sanatatii publice si, implicit, a intereselor turistilor aflati in vacanta pe litoralul romanesc.
 
In perioada 3 iulie — 3 septembrie 2017, echipe de inspectori sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor vor verifica modul in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul si comercializarea produselor alimentare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Activitatea comandamentului va fi realizata de un numar de 60 de inspectori ai Serviciului de Control Oficial Siguranta Alimentelor, Circumscriptiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, atat din cadrul DSVSA Constanta, cat si delegati ai altor DSVSA judetene, organizati in serii de cate doua saptamani.
 
Inspectorii ANSVSA vor actiona in sapte zone de interes turistic: Navodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinesti si Mangalia — Vama Veche.
 
Tipurile de unitati vizate sunt cantinele taberelor scolare, depozitele alimentare, unitatile de tip supermarket si hipermarket, magazinele alimentare, pensiunile turistice, laboratoarele de cofetarie si patiserie, beach-baruri, restaurantele si alte unitati de alimentatie publica, in care se prepara si se servesc alimente.
 
Activitatea de supraveghere si control va fi sprijinita si de un autolaborator, dotat cu echipamente specializate pentru efectuarea unor teste rapide.
 
Pentru eficientizarea activitatilor de control, inspectorii ANSVSA vor participa si la actiuni comune cu reprezentanti ai celorlalte autoritati cu responsabilitati in domeniu. Inspectorii si auto-laboratorul isi vor desfasura activitatea conform unui program prestabilit, dar vor prelua si vor verifica si sesizarile primite din partea cetatenilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016