Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
ANSVSA a lansat Comandamentul Sezon Estival 2017
Activitatea Comandamentului va fi realizata de un numar de 60 de inspectori ai Serviciului de Control Oficial Siguranta Alimentelor, Circumscriptiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, atat din cadrul DSVSA Constanta, cat si delegati ai altor DSVSA judetene.
Scopul acestui comandament este acela de a contribui, prin derularea activitatilor specifice, la protejarea sanatatii publice si, implicit, a intereselor turistilor aflati in vacanta pe litoralul romanesc.
In perioada 3 iulie — 3 septembrie 2017, echipe de inspectori sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor vor verifica modul in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul si comercializarea produselor alimentare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Activitatea comandamentului va fi realizata de un numar de 60 de inspectori ai Serviciului de Control Oficial Siguranta Alimentelor, Circumscriptiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, atat din cadrul DSVSA Constanta, cat si delegati ai altor DSVSA judetene, organizati in serii de cate doua saptamani.
Inspectorii ANSVSA vor actiona in sapte zone de interes turistic: Navodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinesti si Mangalia — Vama Veche.
Tipurile de unitati vizate sunt cantinele taberelor scolare, depozitele alimentare, unitatile de tip supermarket si hipermarket, magazinele alimentare, pensiunile turistice, laboratoarele de cofetarie si patiserie, beach-baruri, restaurantele si alte unitati de alimentatie publica, in care se prepara si se servesc alimente.
Activitatea de supraveghere si control va fi sprijinita si de un autolaborator, dotat cu echipamente specializate pentru efectuarea unor teste rapide.
Pentru eficientizarea activitatilor de control, inspectorii ANSVSA vor participa si la actiuni comune cu reprezentanti ai celorlalte autoritati cu responsabilitati in domeniu. Inspectorii si auto-laboratorul isi vor desfasura activitatea conform unui program prestabilit, dar vor prelua si vor verifica si sesizarile primite din partea cetatenilor.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi