Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Aproape 100.000 de kilometri patrati de suprafete agricole aerofotografiate in 2017

aproape-100000-de-kilometri-patrati-de-suprafete-agricole-aerofotografiate-in-2017

Prin realizarea ortofotoplanurilor color pentru suprafata de 99.169 de kilometri patrati, s-a reusit inlocuirea ortofotoplanurilor vechi si recuperarea intarzierilor pe care Romania le inregistrase in achizitia acestora.


Suprafete agricole intinse pe aproape 100.000 km patrati au fost aerofotografiate, pe parcursul anului 2017, fiind in acelasi timp realizate ortofotoplanuri color cu aceste intinderi, se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.
 
APIA, prin colaborarea dintre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Ministerul Apararii Nationale, destinata realizarii serviciilor de aerofotogrammetrie si realizare de ortofotoplanuri color, a reusit sa respecte termenele in indeplinirea activitatilor pe care Romania, prin APIA, si le-a asumat pentru anul in curs, conditie indispensabila pentru absorbtia fondurilor europene alocate schemelor de sprijin in domeniul agriculturii intr-o proportie consistenta.
 
Astfel, pe parcursul anului 2017, s-a reuşit aerofotografierea, producerea de ortofotoplanuri color si receptionarea de catre APIA a unei suprafete de 99.169 de kilometri patrati (din suprafaţa totala a tarii de 240.323 kmp), aceasta fiind cea mai mare suprafata aerofotografiata si procesata in decursul unui an, de la inceputul colaborarii intre cele doua ministere.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

APIA precizeaza totodata ca prin realizarea ortofotoplanurilor color pentru suprafata de 99.169 de kilometri patrati, s-a reusit inlocuirea ortofotoplanurilor vechi si recuperarea intarzierilor pe care Romania le inregistrase in achizitia acestora.
 
Actualizarea periodica a Sistemului de identificare al parcelelor agricole pe baza de ortofotoplanuri noi are ca obiectiv principal cresterea calitatii identificarii suprafetelor agricole utilizate de catre fermieri in scopul depunerii unor cereri corecte in conformitate cu modificarile survenite in teren.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016