
Cum sa cresti MIRODENII in BUCATARIE. Arome proaspete, plante verzi, aromatice, condimente in ghiveci. Cultivarea plantelor in bucatarie.
Pentru a avea mereu la indemana condimente proaspete precum busuiocul, maghiranul, salvia, patrunjelul sau mararul, le poti cultiva usor, chiar in bucatarie. Ai nevoie de ghivece cu gura larga si de un pamant usor, care sa permita scurgerea rapida a apei: pamant de flori in amestec cu nisip si mranita.
...trebuie plasate intr-un loc cu temperatura constanta, cu multa lumina. In absenta luminii plantele nu se dezvolta, capata un aspect palid iar cresterea frunzelor (ceea ce te intereseaza de fapt) este incetinita.
Temperatura trebuie sa fie potrivita (sa nu scada sub 15 grade celsius, ideala este 22 - 23 grade).
Locul potrivit pentru aromaticele tale este pervazul bucatariei sau un balcon inchis.
Ghivecele se uda cu putina apa, mai ales pe perioada iernii; asteapta, de regula, o zi, pana observi ca pamantul din ghiveci este uscat la suprafata.
Mult succes si pofta buna!
Ghivecele cu plante aromatice
...trebuie plasate intr-un loc cu temperatura constanta, cu multa lumina. In absenta luminii plantele nu se dezvolta, capata un aspect palid iar cresterea frunzelor (ceea ce te intereseaza de fapt) este incetinita.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia Si daca nu ai aflat inca iti spunem noi Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente fiind unele dintre cele mai puternice...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Temperatura trebuie sa fie potrivita (sa nu scada sub 15 grade celsius, ideala este 22 - 23 grade).
Locul potrivit pentru aromaticele tale este pervazul bucatariei sau un balcon inchis.
Ghivecele se uda cu putina apa, mai ales pe perioada iernii; asteapta, de regula, o zi, pana observi ca pamantul din ghiveci este uscat la suprafata.
Mult succes si pofta buna!
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News