
Cum sa cresti MIRODENII in BUCATARIE. Arome proaspete, plante verzi, aromatice, condimente in ghiveci. Cultivarea plantelor in bucatarie.
Pentru a avea mereu la indemana condimente proaspete precum busuiocul, maghiranul, salvia, patrunjelul sau mararul, le poti cultiva usor, chiar in bucatarie. Ai nevoie de ghivece cu gura larga si de un pamant usor, care sa permita scurgerea rapida a apei: pamant de flori in amestec cu nisip si mranita.
...trebuie plasate intr-un loc cu temperatura constanta, cu multa lumina. In absenta luminii plantele nu se dezvolta, capata un aspect palid iar cresterea frunzelor (ceea ce te intereseaza de fapt) este incetinita.
Temperatura trebuie sa fie potrivita (sa nu scada sub 15 grade celsius, ideala este 22 - 23 grade).
Locul potrivit pentru aromaticele tale este pervazul bucatariei sau un balcon inchis.
Ghivecele se uda cu putina apa, mai ales pe perioada iernii; asteapta, de regula, o zi, pana observi ca pamantul din ghiveci este uscat la suprafata.
Mult succes si pofta buna!
Ghivecele cu plante aromatice
...trebuie plasate intr-un loc cu temperatura constanta, cu multa lumina. In absenta luminii plantele nu se dezvolta, capata un aspect palid iar cresterea frunzelor (ceea ce te intereseaza de fapt) este incetinita.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Temperatura trebuie sa fie potrivita (sa nu scada sub 15 grade celsius, ideala este 22 - 23 grade).
Locul potrivit pentru aromaticele tale este pervazul bucatariei sau un balcon inchis.
Ghivecele se uda cu putina apa, mai ales pe perioada iernii; asteapta, de regula, o zi, pana observi ca pamantul din ghiveci este uscat la suprafata.
Mult succes si pofta buna!
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News