
Bioproduct.ro - articole despre GRAU SPELTA, tritiale, faina de grau spelta, faina de secara, faina de grau, aluat
M-a intrebat cineva, printr-un comentariu, de ce nu scriu mai des pe blog. Dragii si dragele mele, adevarul este ca majoritatea articolelor din site au fost scrise de mine si de inca doi colegi in perioada 2005 - 2007. De ce un blog cu doua sute de articole a ajuns la 2.000 de unici pe zi, nu am idee. As cuteza sa "dau vina" pe faptul ca ma bazez pe experiente proprii si pentru ca scriu despre flori asa cum scriu despre oameni. De altfel, daca imi vizitati profilul de pe twitter, veti gasi urmatoarea afirmatie: "as putea trai fara oameni, dar niciodata fara copaci". Da, iubesc orice prinde radacini si poate am sa va povestesc candva si cum, intr-o iarna, am sarit gardul si am furat un ghiveci cu o muscata pe care proprietarii o abandonasera in frig. Ca sa salvez muscata, nu de altceva!
Ca sa ii raspund cititorului, nu scriu pentru ca nu am timp. In ultimele cateva saptamani am fost dedicat unui proiect mare, cu termene foarte stranse, care se apropie vertiginos de final.
Datorita acestui proiect am redescoperit... covrigii. Erau singura mea sursa de energie iar drumul pana la covrigarie singura ocazie de a iesi din birou. Cand biroul este perete in perete cu locuinta, programul de lucru se poate prelungi pana la 20-24 de ore.
Covrigii astia mi-au dat cateva idei, insa, iar de ele voi profita in zilele urmatoare, cand voi reveni cu informatii despre urmatoarele subiecte: grau spelta, triticale, secara, orz. Vor urma, asadar, o serie de articole mai "tehnice", despre aceste specii de graminee, dar si cateva reprize de bucatarit, in care voi framanta coca. O sa urmarim impreuna intregul traseu al semintei, de la pusul in pamant, pana la recoltare, la macinare, la conditionarea fainei si, desigur, la transformarea ei in aluat.
A sa nu uit! Pentru ca e martie, am rugat-o pe Lavinia sa scrie despre bulbii care se planteaza in aceasta perioada. m mai vorbit noi despre bulbii de primavara si bulbii de toamna, dar nu strica sa reactualizam informatiile :)
Ca sa ii raspund cititorului, nu scriu pentru ca nu am timp. In ultimele cateva saptamani am fost dedicat unui proiect mare, cu termene foarte stranse, care se apropie vertiginos de final.
Datorita acestui proiect am redescoperit... covrigii. Erau singura mea sursa de energie iar drumul pana la covrigarie singura ocazie de a iesi din birou. Cand biroul este perete in perete cu locuinta, programul de lucru se poate prelungi pana la 20-24 de ore.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Covrigii astia mi-au dat cateva idei, insa, iar de ele voi profita in zilele urmatoare, cand voi reveni cu informatii despre urmatoarele subiecte: grau spelta, triticale, secara, orz. Vor urma, asadar, o serie de articole mai "tehnice", despre aceste specii de graminee, dar si cateva reprize de bucatarit, in care voi framanta coca. O sa urmarim impreuna intregul traseu al semintei, de la pusul in pamant, pana la recoltare, la macinare, la conditionarea fainei si, desigur, la transformarea ei in aluat.
A sa nu uit! Pentru ca e martie, am rugat-o pe Lavinia sa scrie despre bulbii care se planteaza in aceasta perioada. m mai vorbit noi despre bulbii de primavara si bulbii de toamna, dar nu strica sa reactualizam informatiile :)
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News