Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce s-a discutat la reuniunea celui de-al IV-lea Comitet de Monitorizare pentru POPAM

ce-s-a-discutat-la-reuniunea-celui-de-al-iv-lea-comitet-de-monitorizare-pentru-popam

In data de 15.11.2017 a avut loc ce-a de-a IV-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM), organizat de catre Directia Generala Pescuit – Autoritate de Managent pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Martime (DGP-AMPOPAM).


La aceasta reuniune au participat Alexandru Potor, secretar de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Fabrizia Benini, sef de unitate la DG MARE, Cristian Badiu, desk officer-ul pentru Romania, Nicolae Dimulescu, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, Ciceronis Cumpanasoiu, director general al DGP AMPOPAM, reprezentantii DGP-AMPOPAM, precum si membri ai Comitetului de Monitorizare si invitati.
 
Au fost prezentate stadiul actual de implementare, analiza angajamentelor financiare ale POPAM in comparatie cu angajamentele celorlaltor state membre UE, prezentarea situatiei actuale a implementarii Planului Strategic National Multianual privind Acvacultura 2014-2020 precum si oportunitatea de modificare a alocarilor financiare la nivel de masura din POPAM in vederea evitarii dezangajarii si  pierderii rezervei de performanta.
 
In cadrul discutiilor, secretarul de stat Alexandru Potor a trecut in revista principalele realizari ale POPAM din ultima perioada (clarificarea favorabila a situatiei privind eligibilitatea ANPA,demersurile pentru solutionarea problemei privind lacurile cu folosinta multipla, lansarea tuturor masurilor din POPAM, valoarea platilor efectuate catre beneficiari pana in prezent, etc) si a subliniat necesitatea si importanta existentei unui sector consolidat al societatii civile, in vederea tratarii unitare a problemelor din sector.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ciceronis Cumpanasoiu, Directorul General al DGP-AMPOPAM a mentionat ca acele criterii legate de  acordarea ajutorului de minimis care vizeaza departajarea activitatilor legate de pescuit si acvacultura de cele neasociate pescuitului si acvaculturii urmeaza a fi supuse aprobarii Comitetului de Monitorizare prin procedura scrisa.
 
La randul sau, Fabrizia Benini a apreciat activitatea Autoritatii de Management, mentionand progresele inregistrate de la ultima reuniune a Comitetului de Monitorizare si a subliniat importanta identificarii la timp a cauzelor pentru care nu au fost depuse proiecte pe anumite masuri si adoptarea unor decizii eficiente in acest sens, astfel incat obiectivele POPAM sa poata fi atinse si intreg sectorul sa beneficieze de fondurile disponibile prin FEPAM.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016