Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chesnoiu vrea sa schimbe MADR: Fermierii sunt in camp si sefii stau in minister

chesnoiu-vrea-sa-schimbe-madr-fermierii-sunt-in-camp-si-sefii-stau-in-minister

Noul ministru al Agriculturii porneste cu planuri ambitioase la drum. Acesta vrea sa faca o serie de schimbari. Iata despre ce este vorba!


"Am cerut in tot ministerul, tuturor structurilor din minister, sa imi puna la dispozitie o situatie la zi cu problemele identificate si care sunt riscurile ce pot aparea. Schimbam modul de organizare si functionare si in scurt timp lucrurile vor intra intr-un fagas de normalitate, astfel incat sa putem dezvolta sectorul", a declarat Chesnoiu.
 
In ceea ce priveste secretarii de stat, Chesnoiu a sustinut ca MADR va ramane pe aceeasi schema, patru secretari de stat si un subsecretar de stat, dar propunerile pentru persoanele care vor ocupa aceste pozitii se vor face in coalitie de catre fiecare partid.
 
"Propunerile pentru secretarii de stat se fac in coalitie, de catre fiecare partid, ministrul de resort isi spune doar parerea despre fiecare persoana nominalizata, dar este o perioada care va mai dura putin. Eu am avut o discutie cu secretarii de stat si le-am transmis ce asteptari am de la ei pana isi vor incheia mandatul sau daca vor continua si lucrurile intra in matca lor. Ramanem cu aceeasi schema a secretarilor de stat, pentru ca Ministerul Agriculturii este un minister extrem de complex si avem nevoie de capacitate manageriala institutionala, numai ca managementul in acceptiunea mea inseamna cu totul altceva", a adaugat Adrian Chesnoiu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
El a precizat ca nu se va mai lucra in aceasta institutie fara indicatori de performanta si fara un calendar clar de implementare a fiecarui program.
 
"Nu se va mai lucra in Ministerul Agriculturii fara indicatori de rezultat, fara etapele care trebuie atinse pentru atingerea acelor indicatori si fara a avea un calendar clar de implementare a fiecarui program. Asta a fost de altfel una dintre primele dispozitiile pe care le-am dat, ca nu vreau sa mai vad programe fara indicatori de rezultat si etape de implementare. Managementul institutional inseamna sa fii organizat, sa stii ce ai de facut, cine are sarcina si cine trebuie sa o realizeze si care sunt indicatorii de rezultat. Altfel, patim cum am patit la AFIR si ne trezim in luna decembrie ca dezangajam 500 de milioane de euro din bugetul Ministerului Agriculturii, iar fermierii nu au avut bani. Le-au spus doi ani de zile ca nu sunt bani ca sa fie sprijinite programele si iata ca la finalul anului dezangajam 2,3 miliarde de lei", a subliniat oficialul MADR.
 
In opinia sa, lucrurile "nu merg bine" la unele agentii din subordine, la ANIF si AFIR, in timp ce la APIA situatia este stabila, aici fiind nevoie de continuitate in perspectiva provocarilor "destul de mari" care vor veni odata cu noul program.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 13 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016