Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comandamentul Estival al ANSVSA a aplicat o noua serie de amenzi pe Litoral

comandamentul-estival-al-ansvsa-a-aplicat-o-noua-serie-de-amenzi-pe-litoral

Valoarea toala a sanctiunilor este de aproape 35.000 de lei, iar cea a produselor alimentare confiscate depaseste 90.000 de lei.


Inspectorii AVSVSA din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2015 si-au continuat activitatile de control pe Litoral si in perioada 6-12 iulie, iar neregulile constatate de acestia nu au intarziat sa apara, pentru abaterile de la legislatia sanitara veterinara si pentru siguranta alimentelor fiind aplicate 30 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 34.800 de lei.
 
In perioada mentionata, inspectorii trimisi in misiune pe Litoral au controlat 150 de restaurante, opt pizzerii, 31 de unitati tip fast-food, 10 braserii, 11 unitati tip bufet, 13 baruri, trei snack baruri, cinci cantine, doua pensiuni, o carmangerie, 18 magazine alimentare, un depozit alimentar, trei rulote fast food, noua patiserii, 12 laboratoare de cofetarie patiserie, o gelaterie, o toneta de inghetata localizate in cele sapte zone de interes turistic, mai precis Navodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinesti si Mangalia.
 
In urma controalelor efectuate, s-au constatat neconformitati cu privire la manipularea, depozitarea si comercializarea in conditii necorespunzatoare a produselor alimentare, etichetarea necorespunzatoare a acestora, precum si comercializarea produselor alimentare neconforme sau in spatii neaprobate/neinregistrate sanitar veterinar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, au fost confiscate si retrase de la vanzare produse alimentare in valoare de 90.058 de lei, respectiv carne si produse din carne — 6.268 de kilograme, lapte si produse lactate — 1331 de kilograme, peste si produse din peste — 1.215 kilograme, oua — 58 de kilograme. Valoarea acestora este in cuantum de 90.058 lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016