Concurs pentru horticultori romani. Se cauta solutii inovative
Publicat la data de 08 Mar. 2021 in:
Diverse Horticultorii romani cu experienta si inspiratie pot acum participa la un concurs dedicat lor organizat pentru prima data in Romania. Termenul limita este generos, asadar exista timp pentru oricine vrea sa participe.
Concursul, organizat in premiera in acest an, doreste sa identifice si sa premieze cele mai bune solutii aplicate de horticultorii romani.
"Made in Romania este un concurs la care se pot inscrie producatori agricoli din Romania care utilizeaza mijloace si metode profesionale si alte practici inovatoare in cultivarea legumelor, fructelor si a plantelor ornamentale si reusesc sa distribuie produsele lor consumatorilor sau clientilor finali. Obiectivul principal al initiativei este premierea producatorilor care cultiva eficient produse horticole romanesti", a declarat Csaba Eber.
Cultivatorii de legume, fructe si plante ornamentale pot depune proiecte pana in octombrie 2021, acestea urmand sa fie evaluate de un juriu format din profesionisti din domeniu. Proiectele castigatoare vor fi premiate, iar Malagrow va acorda premii in diferite categorii, precum si premiul cel mare Made in Romania.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
Producatorii isi pot depune candidatura la mai multe categorii, de exemplu categoria micilor producatori de legume/fructe, o categorie separata pentru cultivatorii bio sau pentru producatorii de plante ornamentate. Un producator poate depune mai multe proiecte la mai multe categorii, de exemplu poate depune doua proiecte distincte, unul pentru solutiile pe care la are in legumicultura, iar daca se ocupa si de plante ornamentale si are idei viabile, poate depune un proiect si in aceasta categorie.
Horticultura este un complex de stiinte biologice aplicate, care studiaza cultura si ameliorarea pomilor si arbustilor fructiferi, vitei de vie, legumelor si florilor precum si vinificarea strugurilor si tehnologia prelucrarii produselor horticole. Aceasta include si conservarea plantelor, intretinerea solului, arhitectura peisagistica, designul gradinilor si pomicultura.
Autor:
Redactia Agroromania
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.