Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Consumul de carne in Romania se mentine sub standardele din tarile dezvoltate
Stastitisicile arata insa ca, in cursul anului trecut, consumul de carne a crescut, comparativ cu anul precedent.
Un raport recent al Instititului National de Statistica arata ca in Romania, consumul de carne din este la un nivel relativ scazut, comparativ cu standardele din tarile dezvoltate, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,39 kilograme.
Consumul mediu lunar de carne proaspata pe o persoana a fost, in anul 2016, de 3,39 kg/persoana, in usoara crestere fata de anul 2015. Impreuna cu preparatele din carne, acesta se ridica la 4,51 kg/persoana lunar, in crestere fata de anul anterior cu 0,02 kg/persoana lunar, ceea ce inseamna un consum mediu anual de 54,2 kg/persoana.
Gospodariile formate dintr-o singura persoana au cel mai bogat consum de carne (4,89 kg/persoana lunar carne proaspata si respectiv 6,53 kg/persoana lunar carne proaspata si preparate din carne). Painea si produsele de franzelarie reprezinta unul din alimentele de baza pentru toate categoriile de gospodarii analizate.
Pe ansamblul gospodariilor, in anul 2016, consumul mediu lunar a fost de 8,24 kg/persoana (8,38 kg/persoana in anul 2015), insemnand anual 98,9 kg/persoana (100,6 kg/persoana in 2015). Consumul cel mai scazut de paine si produse de franzelarie s-a inregistrat la gospodariile de agricultori (7,99 kg/persoana).
Consumul mediu lunar de carne proaspata pe o persoana a fost, in anul 2016, de 3,39 kg/persoana, in usoara crestere fata de anul 2015. Impreuna cu preparatele din carne, acesta se ridica la 4,51 kg/persoana lunar, in crestere fata de anul anterior cu 0,02 kg/persoana lunar, ceea ce inseamna un consum mediu anual de 54,2 kg/persoana.
Gospodariile formate dintr-o singura persoana au cel mai bogat consum de carne (4,89 kg/persoana lunar carne proaspata si respectiv 6,53 kg/persoana lunar carne proaspata si preparate din carne). Painea si produsele de franzelarie reprezinta unul din alimentele de baza pentru toate categoriile de gospodarii analizate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Pe ansamblul gospodariilor, in anul 2016, consumul mediu lunar a fost de 8,24 kg/persoana (8,38 kg/persoana in anul 2015), insemnand anual 98,9 kg/persoana (100,6 kg/persoana in 2015). Consumul cel mai scazut de paine si produse de franzelarie s-a inregistrat la gospodariile de agricultori (7,99 kg/persoana).
Autor:
Florescu George
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News