Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Consumul de carne in Romania se mentine sub standardele din tarile dezvoltate

Stastitisicile arata insa ca, in cursul anului trecut, consumul de carne a crescut, comparativ cu anul precedent.
Consumul mediu lunar de carne proaspata pe o persoana a fost, in anul 2016, de 3,39 kg/persoana, in usoara crestere fata de anul 2015. Impreuna cu preparatele din carne, acesta se ridica la 4,51 kg/persoana lunar, in crestere fata de anul anterior cu 0,02 kg/persoana lunar, ceea ce inseamna un consum mediu anual de 54,2 kg/persoana.
Gospodariile formate dintr-o singura persoana au cel mai bogat consum de carne (4,89 kg/persoana lunar carne proaspata si respectiv 6,53 kg/persoana lunar carne proaspata si preparate din carne). Painea si produsele de franzelarie reprezinta unul din alimentele de baza pentru toate categoriile de gospodarii analizate.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
valabila 48h
Pe ansamblul gospodariilor, in anul 2016, consumul mediu lunar a fost de 8,24 kg/persoana (8,38 kg/persoana in anul 2015), insemnand anual 98,9 kg/persoana (100,6 kg/persoana in 2015). Consumul cel mai scazut de paine si produse de franzelarie s-a inregistrat la gospodariile de agricultori (7,99 kg/persoana).

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 afaceri agricole in 2023 + Planul de afacere".
Votati articolul
Nota: 4.25 din 2 voturiIdei de afaceri in agricultura