Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consumul de carne in Romania se mentine sub standardele din tarile dezvoltate

consumul-de-carne-in-romania-se-mentine-sub-standardele-din-tarile-dezvoltate

Stastitisicile arata insa ca, in cursul anului trecut, consumul de carne a crescut, comparativ cu anul precedent.


Un raport recent al Instititului National de Statistica arata ca in Romania, consumul de carne din este la un nivel relativ scazut, comparativ cu standardele din tarile dezvoltate, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,39 kilograme.
 
Consumul mediu lunar de carne proaspata pe o persoana a fost, in anul 2016, de 3,39 kg/persoana, in usoara crestere fata de anul 2015. Impreuna cu preparatele din carne, acesta se ridica la 4,51 kg/persoana lunar, in crestere fata de anul anterior cu 0,02 kg/persoana lunar, ceea ce inseamna un consum mediu anual de 54,2 kg/persoana.
 
Gospodariile formate dintr-o singura persoana au cel mai bogat consum de carne (4,89 kg/persoana lunar carne proaspata si respectiv 6,53 kg/persoana lunar carne proaspata si preparate din carne). Painea si produsele de franzelarie reprezinta unul din alimentele de baza pentru toate categoriile de gospodarii analizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat


Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Pe ansamblul gospodariilor, in anul 2016, consumul mediu lunar a fost de 8,24 kg/persoana (8,38 kg/persoana in anul 2015), insemnand anual 98,9 kg/persoana (100,6 kg/persoana in 2015). Consumul cel mai scazut de paine si produse de franzelarie s-a inregistrat la gospodariile de agricultori (7,99 kg/persoana).

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Proces fiziologic care consta in patrunderea apei din sol imrpeuna cu sarurile minerale si gazele di ...

Este parte de tesut vasculirizat cu membrane ingrosate si lignificate care are rolul de a conduce in ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri in agricultura: 7 idei cu profit garantat in 2021" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016