Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consumul de carne in Romania se mentine sub standardele din tarile dezvoltate

consumul-de-carne-in-romania-se-mentine-sub-standardele-din-tarile-dezvoltate

Stastitisicile arata insa ca, in cursul anului trecut, consumul de carne a crescut, comparativ cu anul precedent.


Un raport recent al Instititului National de Statistica arata ca in Romania, consumul de carne din este la un nivel relativ scazut, comparativ cu standardele din tarile dezvoltate, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,39 kilograme.
 
Consumul mediu lunar de carne proaspata pe o persoana a fost, in anul 2016, de 3,39 kg/persoana, in usoara crestere fata de anul 2015. Impreuna cu preparatele din carne, acesta se ridica la 4,51 kg/persoana lunar, in crestere fata de anul anterior cu 0,02 kg/persoana lunar, ceea ce inseamna un consum mediu anual de 54,2 kg/persoana.
 
Gospodariile formate dintr-o singura persoana au cel mai bogat consum de carne (4,89 kg/persoana lunar carne proaspata si respectiv 6,53 kg/persoana lunar carne proaspata si preparate din carne). Painea si produsele de franzelarie reprezinta unul din alimentele de baza pentru toate categoriile de gospodarii analizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri


CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei CD-ul "Propriul meu plan de afaceri" iti...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Pe ansamblul gospodariilor, in anul 2016, consumul mediu lunar a fost de 8,24 kg/persoana (8,38 kg/persoana in anul 2015), insemnand anual 98,9 kg/persoana (100,6 kg/persoana in 2015). Consumul cel mai scazut de paine si produse de franzelarie s-a inregistrat la gospodariile de agricultori (7,99 kg/persoana).

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Urmareste-ne pe Google News
Newsletter gratuit
AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "AgroAfaceri pentru 2022 - 5 idei pentru Profit maxim -" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016