Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua milioane de hectare, irigate pana in 2020

doua-milioane-de-hectare-irigate-pana-in-2020

Seful MADR a anuntat ca unul dintre obiectivele ministerului pe care il conduce este acela de a creste randamentele de productie la unitatea de suprafata, prin reabilitarea sistemelor de irigatii.


Unul dintre obiectivele Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale este acela de a creste randamentele de productie la unitatea de suprafata, prin reabilitarea sistemelor de irigatii, astfel ca pana in 2020 in Romania sa existe circa doua milioane de hectare irigate, potrivit ministrului Agriculturii, Petre Daea.
 
Acesta s-a intalnit luni cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite in Romania, Sheikh Ahmed Ali Hamas Almualla. La intalnire au participat, de asemenea, Monica Gheorghita, secretar de stat, si Radu Gabriel Safta, director general al Departamentului de Afaceri Globale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
 
In cadrul vizitei, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite si-a exprimat interesul pentru dezvoltarea relatiilor de colaborare intre cele doua state, considerand oportuna prezenta mai multor firme din Romania la targurile si expozitiile din domeniul agricol care se organizeaza in Emirate.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, oficialul a dorit sa afle care ar fi oportunitatile de investitii in sectorul agricol in tara noastra.
 
Ministrul Petre Daea a facut o succinta prezentare a sectorului agricol, accentuand ideea ca, in ultima perioada, fermierii romani s-au dezvoltat foarte mult, integrarea in Uniunea Europeana ajutand in acest sens.
 
Astfel, fermierii s-au dotat cu tehnologie de ultima generatie, au inceput sa se organizeze si obtin productii din ce in ce mai mari de la an la an. In acelasi timp, ministrul a aratat ca, unul dintre obiectivele Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale este acela de a creste randamentele de productie la unitatea de suprafata, prin reabilitarea sistemelor de irigatii, astfel ca pana in 2020 in Romania sa existe circa doua milioane de hectare irigate.
 
In cea ce priveste domeniile care ar putea prezenta interes pentru potentialii investitori din Emiratele Arabe Unite, ministrul Petre Daea a facut referire la sectorul irigatiilor, dar si la cel legumicol, intrucat in tara noastra se realizeaza o productie importanta care ar putea fi valorificata mai bine prin crearea unor retele de preluare sau unor linii de prelucrare si conservare a acestora. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016