Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Dupa sarbatori, ceaiul digestiv va pune pe picioare
CEAI DIGESTIV, ceai pentru stomac, ceaiuri pentru dureri de burta, ceai de marar, ceai de anason, ceai de codita soricelului, retete, PREPARARE ceai
![ceai-miere](http://www.bioproduct.ro/media/ceai-miere-150x150.jpg)
Indigestiile, cunoscute sub denumirea generica de “dureri de burta”, sunt tulburari ale aparatului digestiv care se manifesta prin dureri in regiunea stomacului, balonare, senzatie de greata. Acestea apar dupa mesele la care s-au consumat alimente grele, bogate in grasimi, bauturi alcoolice in exces sau bauturi carbogazoase.
Pentru a contracara efectele lor, medicii va sfatuiesc sa nu mancati portii in cantitati mari, la aceeasi masa. Este indicat ca intre felurile de mancare sa luati scurte pauze in care, pe cat posibil, sa faceti miscare. Acest lucru ii da ragaz stomacului sa digere in liniste alimentele ingurgitate. Ideala este o scurta plimbare, sau un dans, daca este vorba de o masa festiva.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome
Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...
valabila 48h
Organismul poate fi ajutat sa faca fata excesului de produse alimentare cu ajutorul ceaiurilor care inlesnesc digestia.
Ceaiul de menta: are efecte antispasmodice si calmante la nivelul tubului digestiv. Infuzia se prepara turnand o cana de apa clocotita peste un pliculet, dupa care se acopera si se lasa 5-10 minute. Se bea de preferinta rece, cu inghitituri mici.
Ceaiul de codita soricelului: are foarte multe utilizari, inclusiv impotriva digestiei proaste. Scade tensiunea. Se prepara infuzii din doua lingurite de flori uscate la o cana de apa clocotita. Se beau, fierbinti, doua - trei cani pe zi.
Ceaiul de anason: calmeaza durerile stomacale, are actiunea carminativa si antispastica. La o cana de apa clocotita se adauga doua lingurite de ceai. Se lasa acoperit 15-20 de minute. Se bea cu o ora inaintea meselor principale.
Ceai de fructe de marar: se foloseste in indigestii, enterocolite, balonari. Se adauga o lingurita de ceai la o cana de apa clocotita si se lasa acoperit 15-20 de minute. Se beau doua - trei cani pe zi, fierbinti, indulcite dupa gust.
![ceai-de-plante ceaiuri din plante - foto: Dragos Serban](http://www.bioproduct.ro/media/ceai-de-plante.jpg)
![Top 4 Afaceri agricole in 2024](https://media.rs.ro/filemanagerraport/AgroRomania/RAPAGR1223240103121224.png)
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura