Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Egiptul a cumparat o noua cantitate importanta de grau din Romania
Este vorba de 60.000 de tone, achizitionate in cadrul unei licitatii organizate vineri, Autoritatea Generala pentru Aprovizionare din Egipt platind 190,88 de dolari pe tona.
Egiptenii au platit un pret de 190,88 dolari pe tona, pret care include si costul transportului, graul romanesc fiind livrat de firma Ameropa. La licitatia internationala organizata vineri, GASC a primit doar cinci oferte, comparativ cu un numar de 10 pana la 20 de oferte pe care le primea in mod normal.
Ameropa a facut cea mai mica oferta de pret daca se adauga si transportul. Daca se exclude insa costul transportului, cea mai mica oferta a fost facuta de firma Cargill Inc. care a oferit 60.000 de tone de grau francez la un pret, 185,25 dolari pe tona, fata de 186,55 dolari pe tona in cazul graului romanesc oferit de Ameropa.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
valabila 48h
Participarea redusa a marilor companii internationale la licitatia organizata vineri se explica prin confuzia care exista cu privire la continutul de cornul secarei acceptat de partea egipteana. In timp ce Autoritatea Generala pentru Aprovizionare din Egipt sustinea ca accepta grau cu un continut de cornul secarei de maximum 0,05%, o serie de oficiali din Ministerului Agriculturii din Egipt au declarat ca toate livrarile cu un continut mai mare de zero vor fi interzise, astfel ca unei nave cu grau francez i-a fost interzisa intrarea in porturile egiptene.
In incercarea de a recastiga increderea traderilor, Ministerul Aprovizionarii si cel al Agriculturii din Egipt au facut un anunt oficial prin care i-au asigurat pe furnizori ca vor accepta grau cu un continut de cornul secarei de pana a 0,05%, acesta fiind de altfel si standardul acceptat la nivel global.
De la inceputul anului fiscal 2015/2016, Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a achizitionat peste trei milioane de tone de grau, printre principalii furnizori numarandu-se si Romania.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura