Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii, mesaj pentru Iohannis: Rezolvati conflictul cu Guvernul

fermierii-mesaj-pentru-iohannis-rezolvati-conflictul-cu-guvernul

AFF a pregatit un mesaj pentru Klaus Iohannis prin care ii cere ajutorul pentru a rezolva conflictul fermierilor cu Guvernul.


Asociatia Forta Fermierilor, in numele agricultorilor din Romania, face un apel public, prin intermediul mass-media, catre Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, cu rugamintea sa medieze situatia creata prin refuzul Guvernului si a majoritatii parlamentare de a include despagubirile de seceta pentru culturile de primavara aferente anului 2020 in Legea bugetului de stat.
 
"Regretam cu suntem nevoiti sa facem acest demers public, al disperarii, catre presedintele Romaniei. Suntem in aceasta situatie pentru ca fermierilor acestei tari le-a fost inselata increderea prin nenumaratele promisiuni publice, inclusiv in timpul si dupa campania electorala, ca aceste despagubiri vor fi acordate de la buget, in acest an. Promisiunile nu au fost respectate. Consideram ca domnul Klaus Iohannis, pe baza prevederilor articolului 80 din Constitutia Romaniei, care stipuleaza ca presedintele Romaniei este mediator intre stat si societate, poate debloca aceasta situatie creata si ii poate salva pe multi dintre fermierii nostri de la un faliment sigur", mai spun acestia.
 
Fermierii sustin ca aceste despagubiri de seceta nu vor apasa in niciun fel pe deficitul bugetar, ba, mai mult, vor produce crestere economica si, implicit, banii vor fi recuperati de Ministerul de Finante pana la finalul acestui an, prin taxe si impozite generate suplimentar.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
"Suntem convinsi ca, in aceste putine ore ramase pana la adoptarea in Parlament a Legii bugetului, se poate gasi o formula prin care aceste despagubiri sa poata fi acordate. Reamintim ca suma necesara pentru plata despagubirilor de seceta este de 1 miliard de lei (aproximativ 210 milioane de euro). Aceasta suma este necesara pentru ca o mare parte din fermierii Romaniei sa isi poata infiinta culturile din acest an si sa contribuie la cresterea economica pe care ne-o dorim atat de mult in 2021", mai precizeaza fermierii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016