Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii pot obtine 7,5 milioane de euro de la BEI prin Agricover

fermierii-pot-obtine-75-milioane-de-euro-de-la-bei-prin-agricover

Banca Europeana de Investitii (BEI) a anuntat ca fermierii romani pot obtine alte 7,5 milioane de euro prin Agricover.


Aceste fonduri sunt puse la dispozitia Agricover Credit IFN, in plus fata de prima transa de 7,5 milioane euro accesata deja in 2020. Finantarea BEI este garantata de Fondul European pentru Investitii Strategice (FEIS).
 
"Deblocarea investitiilor in sectorul agricol este cruciala pentru a permite agroindustriei sa creasca, sa valorifice noi oportunitati de afaceri si sa creeze locuri de munca. Banca Europeana de Investitii este incantata sa consolideze cooperarea cu partenerul nostru romanesc specializat si dedicat finantarii fermierilor, Agricover Credit IFN, prin noua finantare de 7,5 milioane euro", a declarat vicepresedintele BEI, Christian Kettel-Thomsen.
 
Aceasta a doua transa de noi fonduri va permite Agricover Credit IFN sa ofere sprijin pentru imprumuturi fermierilor mijlocii si mici, extinzandu-si finantarea pentru a facilita cresterea durabila a agriculturii si a afacerilor agricole.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Agricover Credit IFN finanteaza sectorul agricol colaborand cu mai mult de 15% dintre fermierii profesionisti din Romania. Agricover Credit IFN este o filiala a Agricover Holding, care ofera servicii financiare personalizate fermierilor printr-un model de afaceri integrat axat pe acoperirea nevoilor esentiale de afaceri ale fermierilor.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.14 din 7 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016