Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FoodDrinkEurope vrea sa se implice in negocierile dintre SUA si UE

fooddrinkeurope-vrea-sa-se-implice-in-negocierile-dintre-sua-si-ue

La summitul G8 din Irlanda, presedintele SUA, Barack Obama impreuna cu mai multi reprezentanti europeni, au declarat oficial ca au inceput negocierile pentru un viitor tratat comercial trans-atlantic intre UE si SUA.


Tratatul, dupa estimari, va fi cea mai mare colaborare comerciala de pana acum la nivel mondial. 
Acordul propus ar putea aduce castiguri de peste 100 de miliarde de euro economiei europene si peste 90 de miliarde de euro economiei americane, in opinia premierului britanic, David Cameron. Primele negocieri vor avea loc saptamana viitoare la Washington. Scopul principal al negocierilor va fi de a aprofunda comertul liber intre cele doua uniuni.
 
In urma acestor declaratii de incepere a negocierilor pentru comertul liber intre SUA si UE, compania FoodDrinkEurope vrea sa se implice activ in aceste negocieri, sustinand cu tarie toate demersurile. Aceasta vrea sa participe la crearea acestui acord, care va genera noi oportunitati de crestere a industriei alimentare europene.
 
Unul dintre cei mai mari importatori de produse alimentare al Europei este SUA, cu o valoare a marfii de aproximativ 13,6 miliarde de dolari in anul 2012. Situatia este similara si invers, Europa importa din SUA o mare parte din alimente. In proportie de 60%  produsele importate sunt bauturi, lactate, uleiuri vegetale, dar si ciocolata.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
„Industria alimentelor si a bauturilor din Europa saluta lansarea formala a negocierilor intre Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii. Declaratia Presedintelui Barroso privind efortul partilor de a elimina barierele si reduce reglementarile divergente in viitor este in special binevenita. In calitatea de cea mai mare industrie producatoare din Europa, si cel mai mare exportator si importator de alimente si bauturi din lume, asteptam cu nerabdare sa avem un rol activ si sa furnizam inputuri pentru negocierile acestui acord, care are potentialul de a stimula cresterea si a usura accesul la o piata majora de export, generand noi oportunitati pentru producatorii de alimente si bauturi din Europa”, a sustinut presedintele FoodDrinkEurope, Jesus Serafin Perez.
 
Organizatia FoodDrinkEurope este cea mai reprezentativa in industria productiei de alimente si bauturi din Europa. De asemenea, este si cea mai dezvoltata ramura industriala producatoare de pe continent in privinta rulajului di fortei de munca angajata. 










Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016