Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Forumul silvicultorilor: cum va fi sprijinit sectorul forestier in viitorul PNDR?

forumul-silvicultorilor-cum-va-fi-sprijinit-sectorul-forestier-in-viitorul-pndr

Marti a avut loc, la Bucuresti, Forumul Silviculturii si al sectorului de exploatare si prelucrare a lemnului.


Evenimentul a fost organizat pe doua sesiuni majore, prima dedicata Prioritatilor sectorului forestiere in Programul National pentru Dezvoltare Rurala, 2014-2020 si cea de-a doua fiind consacrata discutiilor despre proiectul de modificare a Codului Silvic.

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu, a subliniat ca in ceea ce priveste elaborarea Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, pana la aceasta data au fost validate, in cadrul Comitetului Consultativ Tematic pentru Dezvoltare Rurala, Agricultura si Pescuit, analiza socio-economica, analiza SWOT si analiza nevoilor de dezvoltare rurala, urmand sa se parcurga toate etapele ulterioare – elaborare strategie de dezvoltare rurala, masuri, sistem de management, etc. – in vederea aprobarii de catre Comisia Europeana.
 
Potrivit acestuia, PNDR 2014-2020 se va concentra pe un numar restrans de masuri care se vor adresa nevoilor identificate pe baza analizei socio-economice si de mediu si a analizei SWOT a spatiului rural romanesc si vor reflecta directiile de actiune in dezvoltarea agriculturii si a satului romanesc. Concentrarea masurilor va urmari maximizarea impactului si simplificarea procesului de accesare si adresarea problematicilor structurale ale exploatatiilor agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
In privinta masurilor destinate sectorului forestier, Achim Irimescu a mentionat ca in baza propunerii de Regulament privind sprijinul acordat din FEADR aferent perioadei 2014-2020, Ministerul Agriculturii isi propune sa sustina sectorul forestier prin implementarea mai multor masuri, cum ar fi:
 
- investitii in active fizice prin care se vizeaza infrastructura necesara pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea silviculturii, inclusiv accesul la suprafetele forestiere, consolidarea si ameliorarea terenurilor;

- mediu si clima, prin care se vizeaza impadurirea si crearea de suprafete impadurite.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016