Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupurile Consultative Stiintifice ale EFSA cauta specialisti din Romania, Bulgaria si Cipru

grupurile-consultative-stiintifice-ale-efsa-cauta-specialisti-din-romania-bulgaria-si-cipru

La sfarsitul saptamanii trecute, a avut loc la Bucuresti, o conferinta cu tema ‘Ingrediente si ambalaje alimentare’, la care au luat parte si reprezentanti ai Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentelor (European Food Safety Authority – EFSA). La acest eveniment organizat de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), au mai participat si specialisti in domeniu din tara noastra, din Bulgaria si Cipru.


La aceasta conferinta, EFSA a instiintat ca va selecta noi membrii pentru Grupurile Consultative Stiintifice in ceea ce priveste aditivii alimentari si sursele nutritive adaugate in alimente (ANS Panel), materialele care intra in contact cu alimentele, enzime, arome, etc.

„Am convingerea ca expertiza specialistilor din Romania si din celelalte noi state membre pot aduce un aport considerabil in toate domeniile in care EFSA isi desfasoara activitatea. Este evident ca, doar in stransa colaborare cu EFSA vom putea reusi sa asiguram un nivel inalt de protectie al consumatorilor in ceea ce priveste siguranta alimentelor si sa mentinem si sa crestem increderea consumatorilor in alimentele de pe piata Uniunii Europene”, a sustinut presedintele ANSVSA, Vladimir Manastireanu.

Noile state membre ale UE, nu sunt suficient reprezentate in cadrul Grupurilor Consultative Stiintifice ale EFSA, considera Liviu Rusu, director in ANSVSA. „Participarea specialistilor din aceste tari ar spori valoarea rolului EFSA in cadrul sistemului european de siguranta alimentara” mai sustine acesta.

Cei care vor candida pentru aceste locuri, trebuie sa aibe experienta in evaluarea stiintifica a riscului, sa aibe excelenta stiintifica recunoscuta, cu reusite in toxicologie, chimie, evaluarea expunerii prin alimentatie, nutritie umana, enzime alimentare, mult controversatele Organsime Modificate Genetic, microorganisme si tehnologie alimentara. Cei care vor fi selectati vor primi un mandat de trei ani, timp in care vor lua parte la asigurarea celor mai inalte standarde de consultanta stiintifica, pentru factorii de decizie din Europa in domeniul sigurantei alimentelor si cel al furajelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h






Sursa foto: www.sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016