Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In 2014, pretul alimentelor a fost in scadere pentru al treilea an consecutiv

in-2014-pretul-alimentelor-a-fost-in-scadere-pentru-al-treilea-an-consecutiv

Indicele preturilor produselor alimentare mondiale, calculat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), s-a situat la o medie de 202 puncte in 2014, in scadere cu 3,7% comparativ cu 2013, anul trecut fiind de altfel al treilea an consecutiv de scadere a preturilor mondiale la alimente.


FAO da lunar publicitatii propriul sau Food Price Index, care masoara modificarile de preturi inregistrate de un cos de alimente format din cereale, carne, produse lactate, uleiuri vegetale si zahar.
 
In luna decembrie 2014, acest indice s-a situat la valoarea medie de 188,6 puncte, in scadere cu 3,2 puncte, sau 1,7%, fata de nivelul de 192,7 puncte inregistrat in luna noiembrie.
 Pentru ansamblul anului 2014, preturile la patru din cele cinci produse din cosul analizat de FAO au scazut pana la, sau in apropiere de cele mai scazute niveluri din ultimii cinci ani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Exceptia o constituie preturile la carne, care in 2014 au atins un record de 199 de puncte, in crestere cu 8,1% comparativ cu 2013. In schimb, preturile la cereale au scazut cu 12,5% comparativ cu 2013, influentate de prognozele referitoare la productiile record si stocurile abundente. Preturile la produsele lactate au scazut cu 7,7%, la ulei cu 6,2% iar la zahar cu 3,8%.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016