Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Investitie din bani europeni pentru dublarea productiei de Telemea de Ibanesti

Producatorul Telemelei de Ibanesti, din judetul Mures, primul brand romanesc cu denumire cu origine protejata la nivel european, intentioneaza sa isi dubleze productia pana anul viitor cu ajutorul unui proiect european in valoare de 5 milioane de euro.
Alin Mircea Todoran, administratorul firmei care produce Telemeaua de Ibanesti, a declarat ca titlul obtinut la nivel european a dus la cresterea vanzarilor, astfel ca s-a impus marirea capacitatii de productie.
„Telemeaua de Ibanesti este primul brand romanesc care are denumire cu origine protejata la nivel european, proces care a durat sase ani, perioada in care a trebuit sa demonstram ca putem face si noi ce fac altii din Europa. A contat locul unde producem telemeaua, originea materiei prime, laptele, ingredientele si reteta folosita, iar, astfel, ne-am putut diferentia de marii producatori de lactate. Titlul obtinut ne-a ajutat foarte mult, au crescut vanzarile si ne-a adus in situatia in care trebuie sa marim capacitatea de productie, atat pentru telemea cat si pentru alte produse – cascaval, branzeturi. In prezent procesam 60.000 de litri de lapte pe zi si ne propunem dublarea capacitatii in urmatorul an, la 120.000 de litri, cu ajutorul unui proiect european in valoare de 5 milioane de euro”, a spus Todoran.
Potrivit acestuia, proiectul prevede achizitionarea de utilaje si echipamente pentru unitatea de productie din Ibanesti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
„In primul rand trebuie sa avem produse de calitate. Secretul Telemelei de Ibanesti este laptele din zona Muntilor Gurghiu, cu o anumita flora care a fost studiata, astfel ca produsul are un continut ridicat de calciu, de magneziu si este conservat cu saramura, apa sarata care provine dintr-un izvor special”, a explicat Alin Mircea Todoran.
„Telemeaua de Ibanesti este primul brand romanesc care are denumire cu origine protejata la nivel european, proces care a durat sase ani, perioada in care a trebuit sa demonstram ca putem face si noi ce fac altii din Europa. A contat locul unde producem telemeaua, originea materiei prime, laptele, ingredientele si reteta folosita, iar, astfel, ne-am putut diferentia de marii producatori de lactate. Titlul obtinut ne-a ajutat foarte mult, au crescut vanzarile si ne-a adus in situatia in care trebuie sa marim capacitatea de productie, atat pentru telemea cat si pentru alte produse – cascaval, branzeturi. In prezent procesam 60.000 de litri de lapte pe zi si ne propunem dublarea capacitatii in urmatorul an, la 120.000 de litri, cu ajutorul unui proiect european in valoare de 5 milioane de euro”, a spus Todoran.
Potrivit acestuia, proiectul prevede achizitionarea de utilaje si echipamente pentru unitatea de productie din Ibanesti.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Covrigarie - o afacere cu profit imediat
Obtine profit de 3 000 de euro pe luna cu propria ta covrigarie Cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10 Si numarul lor este in crestere Daca esti un pic atent aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi Te-ai intrebat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
„In primul rand trebuie sa avem produse de calitate. Secretul Telemelei de Ibanesti este laptele din zona Muntilor Gurghiu, cu o anumita flora care a fost studiata, astfel ca produsul are un continut ridicat de calciu, de magneziu si este conservat cu saramura, apa sarata care provine dintr-un izvor special”, a explicat Alin Mircea Todoran.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 2.75 din 2 voturiArticole conexe:
- » MADR: Sesiunile de depunere proiecte pentru fonduri europene, amanate
- » Un nou soi de vin romanesc a primit denumire de origine protejata
- » Producatorii de fructe si legume, incurajati sa se asocieze pentru a accesa fonduri europene
- » Cooperare romano-croata pentru implementarea proiectelor cu fonduri europene pentru agricultura si dezvoltare rurala
- » Idei de afaceri non-agricole la sat. Samanatorismul replantat din fonduri europene
Ultima ora
- » Nasui, Economie: E un blocaj pe Masura 2
- » AFIR, sesiune noua de proiecte pentru tinerii fermieri din strainatate
- » DSVSA Vrancea inchide o ferma de 30.000 de porci
- » E din ce in ce mai greu sa protejezi culturile de boli si daunatori
- » PRO AGRO cere vaccinarea cu prioritate a angajatilor din agricultura si industria alimentara
Comentarii
0 comentarii