Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Ioan Ladosi, reconfirmat in fruntea Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc

ioan-ladosi-reconfirmat-in-fruntea-asociatiei-producatorilor-de-carne-de-porc

Acesta a fost reales presedinte in cadrul Adunarii Generale care a avut loc la finele saptamanii trecute si va detine mandatul pentur inca trei ani.


In urma cu cateva zile, la Brasov a avut loc Adunarea Generala a Membrilor Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania. In cadrul adunarii au fost prezentate materiale specifice privind gestiunea financiara a asociatiei, situatia membrilor APCPR, raportul de activitate al Consiliului Director in anul 2014 si sinteza activitatii pe perioada de trei ani a mandatului Consiliu Director (2012-2014).
 
Unul dintre punctele importante ale ordinii de zi a Adunarii Generale a Membrilor APCPR a fost alegerea presedintelui si a Consiliului Director pentru un nou mandat pe perioada 2015-2018. In urma votului exprimat de membrii APCPR, componenta Consiliului Director al APCPR pentru perioada 2015-2018 este urmatoarea :
  • Presedinte : Ioan Ladosi
  • Vicepresedinti : Bogdan Mihail, Sorin Lupascu, Costin Badila
  • Membri ai Consiliului Director: Ioan Antoci, Iosif Pazuric, Tudor Neculoiu, George Scarlat, Alexandru Jurconi, Dumitru Boabes, Adrian Balaban, Corina Andrei, Dragos Brinzea, Tudor Stanca Alexandra
  • Membri supleanti : Mihai Dune, Ionel Chiriac
 
Principalele probleme ale sectorului de cresterea porcului mentionate de membrii APCPR au devenit, prin hotararea Adunarii Generale, obiective pe termen mediu si lung pentru noul Consiliu Director:
- Amplificarea combativitatii actiunilor in raport cu autoritatile;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

- Obtinerea de stimulente financiare si fiscale pentru dezvoltarea productiei autohtone si pentru sustinerea fermierilor in anul 2015, an puternic marcat de pierderi financiare determinate de embargoul Rusiei pentru carnea de porc din UE;
-  Intensificarea demersurilor pentru ca membrii asociatiei sa beneficieze de conditii de piata similare celor acordate de statele membre UE sectorului de cresterea porcului;
-Promovarea conceptului „carne de porc romaneasca”;
-Continuarea masurilor de sprijin pentru bunastare in PNDR 2014-2020, in vederea cresterii increderii consumatorului in calitatea carnii de porc, conform principiului promovat in UE: Bunastare = Sanatate animala = Siguranta alimentara;
- Implementarea unei strategii nationale de protectie sanitara veterinara fata de pericolul pestei porcine africane si a diareei epidemice porcine;
-  Continuarea interventiilor pentru obtinerea aprobarilor necesare de la Comisia Europeana, pentru a exporta porci vii din fermele romanesti;
-  Lansarea unui program de informare destinat producatorilor si consumatorilor privind evolutia initiativei europene de excludere a metodei de castrare chirurgicala a porcilor incepand de la 1 ianuarie 2018;
-  Continuarea reprezentarii in structuri interprofesionale, in plan national si european

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ioan Ladosi, reconfirmat in fruntea Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Proces prin care combate evaporarea si cresterea buruienilor de origine vegetala sau minerala, astfe ...

Punct de pe tulpina din care apar frunze. ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016