Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ioan Ladosi, reconfirmat in fruntea Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc
Acesta a fost reales presedinte in cadrul Adunarii Generale care a avut loc la finele saptamanii trecute si va detine mandatul pentur inca trei ani.
Unul dintre punctele importante ale ordinii de zi a Adunarii Generale a Membrilor APCPR a fost alegerea presedintelui si a Consiliului Director pentru un nou mandat pe perioada 2015-2018. In urma votului exprimat de membrii APCPR, componenta Consiliului Director al APCPR pentru perioada 2015-2018 este urmatoarea :
- Presedinte : Ioan Ladosi
- Vicepresedinti : Bogdan Mihail, Sorin Lupascu, Costin Badila
- Membri ai Consiliului Director: Ioan Antoci, Iosif Pazuric, Tudor Neculoiu, George Scarlat, Alexandru Jurconi, Dumitru Boabes, Adrian Balaban, Corina Andrei, Dragos Brinzea, Tudor Stanca Alexandra
- Membri supleanti : Mihai Dune, Ionel Chiriac
Principalele probleme ale sectorului de cresterea porcului mentionate de membrii APCPR au devenit, prin hotararea Adunarii Generale, obiective pe termen mediu si lung pentru noul Consiliu Director:
- Amplificarea combativitatii actiunilor in raport cu autoritatile;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
- Obtinerea de stimulente financiare si fiscale pentru dezvoltarea productiei autohtone si pentru sustinerea fermierilor in anul 2015, an puternic marcat de pierderi financiare determinate de embargoul Rusiei pentru carnea de porc din UE;
- Intensificarea demersurilor pentru ca membrii asociatiei sa beneficieze de conditii de piata similare celor acordate de statele membre UE sectorului de cresterea porcului;
-Promovarea conceptului „carne de porc romaneasca”;
-Continuarea masurilor de sprijin pentru bunastare in PNDR 2014-2020, in vederea cresterii increderii consumatorului in calitatea carnii de porc, conform principiului promovat in UE: Bunastare = Sanatate animala = Siguranta alimentara;
- Implementarea unei strategii nationale de protectie sanitara veterinara fata de pericolul pestei porcine africane si a diareei epidemice porcine;
- Continuarea interventiilor pentru obtinerea aprobarilor necesare de la Comisia Europeana, pentru a exporta porci vii din fermele romanesti;
- Lansarea unui program de informare destinat producatorilor si consumatorilor privind evolutia initiativei europene de excludere a metodei de castrare chirurgicala a porcilor incepand de la 1 ianuarie 2018;
- Continuarea reprezentarii in structuri interprofesionale, in plan national si european
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi