
Cum sa cresti MIRODENII in BUCATARIE. Arome proaspete, plante verzi, aromatice, condimente in ghiveci. Cultivarea plantelor in bucatarie.
Pentru a avea mereu la indemana condimente proaspete precum busuiocul, maghiranul, salvia, patrunjelul sau mararul, le poti cultiva usor, chiar in bucatarie. Ai nevoie de ghivece cu gura larga si de un pamant usor, care sa permita scurgerea rapida a apei: pamant de flori in amestec cu nisip si mranita.
...trebuie plasate intr-un loc cu temperatura constanta, cu multa lumina. In absenta luminii plantele nu se dezvolta, capata un aspect palid iar cresterea frunzelor (ceea ce te intereseaza de fapt) este incetinita.
Temperatura trebuie sa fie potrivita (sa nu scada sub 15 grade celsius, ideala este 22 - 23 grade).
Locul potrivit pentru aromaticele tale este pervazul bucatariei sau un balcon inchis.
Ghivecele se uda cu putina apa, mai ales pe perioada iernii; asteapta, de regula, o zi, pana observi ca pamantul din ghiveci este uscat la suprafata.
Mult succes si pofta buna!
Ghivecele cu plante aromatice
...trebuie plasate intr-un loc cu temperatura constanta, cu multa lumina. In absenta luminii plantele nu se dezvolta, capata un aspect palid iar cresterea frunzelor (ceea ce te intereseaza de fapt) este incetinita.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Temperatura trebuie sa fie potrivita (sa nu scada sub 15 grade celsius, ideala este 22 - 23 grade).
Locul potrivit pentru aromaticele tale este pervazul bucatariei sau un balcon inchis.
Ghivecele se uda cu putina apa, mai ales pe perioada iernii; asteapta, de regula, o zi, pana observi ca pamantul din ghiveci este uscat la suprafata.
Mult succes si pofta buna!
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News