Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O familie din Arad a fost improprietarita cu aproape 9000 de hectare

o-familie-din-arad-a-fost-improprietarita-cu-aproape-9000-de-hectare

Satenii din localitatea aradeana Nadas au ramas fara tot terenul situat in extravilan, masurand aproape 9000 de hectare. Intrega suprafata reprezentand paduri si terenuri agricole a fost retrocedata unei singure familii. Tribunalul Arad s-a pronuntat in aceasta luna in procesul care dureaza de ani de zile. Prin sentinta definitiva a judecatorilor, familia Colteu din Arad ramane proprietara a 8700 de hectare.

Tags: nadasarad

Potrivit presei locale, aceasta a mostenit averea de la o batrana, Ecaterina Mairovitz, care a murit la 93 de ani. Localnicii spun a nu este normal ca intreg satul sa apartina unei singure familii. Ei sunt hotarati sa se adreseze Curtii Europene a Drepturilor Omului. 

"Vorbim de inscrisuri care arata atat ca mostenitorul de drept al terenurilor era o alta persoana decat cea stabilita de instanta si care a transmis ulterior, prin mostenire, drepturile litigioase familiei Colteu, cat si faptul ca suprafetele atribuite prin sentinta sunt mult mai mari decat cele din documente (...) Asteptam motivarea acestei sentinte si vom analiza ce posibilitati mai sunt in acest caz. in Romania, exista doar cai de atac extraordinare, ce tin de eventuale erori, dar totul depinde de motivarea sentintei. Nu este exclus sa ne adresam Curtii Europene a Drepturilor Omului", a declarat avocatul locuitorilor din Nadas, Stelian Lupu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


In proiectul de lege a fondului funciar care, potrivit declaratiilor ministrului agriculturii, urmeaza sa fie aprobat si sa intre in vigoare pana la inceputul anului urmator, se precizeaza ca persoanele fizice nu pot sa detina suprafete mai mari de 100 de hectare. Decizia Tribunalului Arad a venit cu doar cateva luni inaintea intrarii in vigoare a noii legislatii. 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016