Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pana la sfarsitul lunii se mai pot depune proiecte pentru dezvoltarea Deltei

pana-la-sfarsitul-lunii-se-mai-pot-depune-proiecte-pentru-dezvoltarea-deltei

Grupul Local pentru Pescarie Durabila Delta Dunarii (FLAG – Fisheries Local Action Group) a hotarat sa prelungeasca, pana la sfarsitul acestei luni, termenul limita pentru depunerea de proiecte in vederea accesarii a 20 milioane de euro pentru dezvoltarea rezervatiei. Termenul limita initial a fost data de 8 iulie, data la care erau inregistrate doar 6 proiecte, din care unul era neeligibil.


„Cererea de prelungire a termenului limita a venit din partea posibililor beneficiari, atat asociatii neguvernamentale si societati private, cat si autoritati locale. Ni s-a semnalat ca studiile de fezabilitate ale proiectelor necesita timp si in aceste conditii am acceptat cererea lor. Vorbim de zeci de proiecte care trebuie sa fie depuse”, a sustinut presedintele FLAG Delta Dunarii, Marius Pavel.
 
Prin aceasta prelungire a termenului limita, se vor mai putea depune proiecte pentru dezvoltarea turismului si ecoturismului, protejarea si promovarea patrimoniului natural si cultural al Deltei, dar mai pot fi depuse si proiecte care sa creeze alternative ocupationale accesibile populatiei cu scopul reducerii presiunii asupra resursei piscicole din rezervatie, pana la sfarsitul acestei luni. 
 
Finantarea, a carei valoare se ridica la 20 milioane de euro, a fost obtinuta de FLAG Delta Dunarii in urma cu aproximativ un an, pentru aplicarea Planului de Dezvoltare Integrata a Deltei Dunarii, iar o mare parte din finantare a fost alocata prin Programul Operational pentru Pescuit.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h
Depunerea proiectelor se adreseaza comunitatilor din rezervatie, autoritatilor locale, organizatiilor si societatilor private. Proiectele contractate trebuie sa fie finalizate pana in data de 31 decembrie 2015.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016