Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Problema ingrijoratoare a stocurilor de peste din Marea Neagra, dezbatuta la Bucuresti de experti din tarile riverane

problema-ingrijoratoare-a-stocurilor-de-peste-din-marea-neagra-dezbatuta-la-bucuresti-de-experti-din-tarile-riverane

Peste doua saptamani, aici va avea loc Conferinta la Nivel Inalt privind Cooperarea Consolidata pentru Pescuit si Acvacultura la Marea Neagra.


In perioada 24-25 octombrie 2016, la Bucuresti, va avea loc Conferinta la Nivel Inalt privind Cooperarea Consolidata pentru Pescuit si Acvacultura la Marea Neagra, organizata de Comisia Generala pentru Pescuit in Marea Neagra a Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura impreuna cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale.
 
Conferinta va reuni statele riverane la Marea Neagra, statele membre şi reprezentanti ai Organizatiei pentru Cooperare Economica la Marea Neagra), reprezentanţi ai Comisiei Europene, GFCM, FAO si Eurofish.
 
Conferinta la nivel inalt va avea loc pe 25 octombrie 2016 şi va fi prezidata de ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, fiind precedata pe 24 octombrie de sesiunea de experti, in aceeasi locatie.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sesiunea de experti din tarile riverane Marii Negre, din tarile membre ale OCEMN si de la organizatiile relevante va aborda aspecte tehnice legate de cele mai importante provocari in domeniul pescuitului si acvaculturii in regiune.
 
„Obiectivul prioritar al Conferintei este acela de a incuraja cooperarea consolidata care sta la baza schimburilor de cunostinte cu privire la aspectele principale care afecteaza gestionarea pescuitului, acordarea de consultanta stiintifica cu privire la aspectele biologice si ecologice, impactul socio-economic si impactul asupra mediului, masuri de gestionare si acvacultura durabila, a declarat ministrul Achim Irimescu.
 
Conform ultimelor studii stiintifice, starea stocurilor din Marea Neagra este ingrijoratoare, prin urmare sunt necesare actiuni concertate in scopul protejarii eco-sistemelor marine si a reducerii impactului negativ al pescuitului asupra mediului, inclusiv prin alinierea la obiectivele de dezvoltare durabila ale Natiunilor Unite.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016