Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Produse alimentare cu E-coli depistate de inspectorii ANSVSA
Este vorba de preparate din carne si produse lactate prelevate din patru judete.
In perioada 05 - 16 septembrie 2016, in cadrul Planului National de Control al alimentelor, ANSVSA a prelevat si analizat 115 probe de carne (carcase, carne tocata, pasta de mici, carnati) si lapte si produse din lapte (telemea, cascaval, smantana, cas proaspat, iaurt).
Probele au fost recoltate din abatoare, magazine alimentare, carmangerii, supermarketuri si dozatoare de lapte. Echipele de inspectori sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor, desemnate si instruite pentru a desfaşura actiunile din cadrul acestui plan, au prelevat probe din 27 de judete, inclusiv municipiul Bucuresti.
In urma controalelor, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit prezenta E-Coli in micii care erau comercializati intr-un restaurant din judeţul Giurgiu. O alta proba recoltata dintr-un centru de prelucrare a laptelui, din judetul Vaslui, a confirmat prezenta bacteriei si in casul proaspat produs in aceasta fabrica.
De asemenea, E-Coli a fost descoperit in carnea tocata vanduta intr-o carmangerie din judeţul Iasi si in carcasa unei ovine testata la un abator din judetul Timis.
In urma acestor rezultate, Direcţiile Judetene Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, au efectuat controale amanuntite la unitatile in care s-au depistat si comercializat produsele incriminate si au dispus fie confiscarea alimentelor contaminate, fie tratarea termica a acestora pentru a distruge bacteria E-Coli.
Probele au fost recoltate din abatoare, magazine alimentare, carmangerii, supermarketuri si dozatoare de lapte. Echipele de inspectori sanitari veterinari si pentru siguranta alimentelor, desemnate si instruite pentru a desfaşura actiunile din cadrul acestui plan, au prelevat probe din 27 de judete, inclusiv municipiul Bucuresti.
In urma controalelor, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit prezenta E-Coli in micii care erau comercializati intr-un restaurant din judeţul Giurgiu. O alta proba recoltata dintr-un centru de prelucrare a laptelui, din judetul Vaslui, a confirmat prezenta bacteriei si in casul proaspat produs in aceasta fabrica.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
De asemenea, E-Coli a fost descoperit in carnea tocata vanduta intr-o carmangerie din judeţul Iasi si in carcasa unei ovine testata la un abator din judetul Timis.
In urma acestor rezultate, Direcţiile Judetene Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, au efectuat controale amanuntite la unitatile in care s-au depistat si comercializat produsele incriminate si au dispus fie confiscarea alimentelor contaminate, fie tratarea termica a acestora pentru a distruge bacteria E-Coli.
Autor:
Panait Elena
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 3.04 din 14 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura