Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reuniunea Farm Food Forum se desfasoara zilele acestea la Poiana Barasov

reuniunea-farm-food-forum-se-desfasoara-zilele-acestea-la-poiana-barasov

Evenimentul reuneste 450 dintre cei mai influenti fermieri si procesatori din industria alimentara.


Federatia Nationala Pro Agro organizeaza, in perioada 8 - 9 mai 2018, Farm Food Forum, una dintre cele mai importante reuniuni din domeniul agroalimentar.
 
Evenimentul, care are loc la Poiana Brasov, va reuni 450 dintre cei mai influenti fermieri si procesatori din industria alimentara.
 
Tema centrala a congresului va fi „Politica Agricola Comuna (PAC) 2021 – 2027”, avand in vedere ca pe parcursul detinerii presedintiei Uniunii Europene de catre Romania, PAC va fi cel mai important dosar pe care tara noastra il va gestiona din punct de vedere al sectorului agricol. Romania face parte din cele 6 mari state din UE in ceea ce priveste suprafata agricola - 13,9 milioane hectare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sectorul agroalimentar din Romania are nevoie de promovarea unor politici agricole in care sa fie stimulat potentialul agroalimentar din Romania, astfel incat balanta comerciala sa devina pozitiva, spun organizatorii evenimentului. Tinand cont de aceste aspecte, viitorul Politicii Agricole Comune este esential pentru ca fermierii din Romania sa beneficieze in continuare de o finantare consistenta pentru a deveni competitivi.
 
In prima zi se vor desfasura trei ateliere, incepand cu ora 13:00, destinate zootehniei si industriei alimentare, agriculturii vegetale si acvaculturii. Atelierele sunt destinate profesionistilor din domeniile mentionate interesati sa intre in dialog cu autoritatilor competente.
 
In cadrul lor vor fi discutate teme propuse de asociatiile de resort din federatia Pro Agro si se vor cauta solutii la problemele cu care se confrunta sectoarele respective. De asemenea, atelierele sunt si locurile in care partenerii evenimentului isi vor putea prezenta servicii si produsele destinate fermierilor si procesatorilor.
 
A doua zi a forumului, incepand cu ora 10:00, Ziua Europei va fi marcata de prezenta in cadrul sedintei comune a Federatiei Nationale Pro Agro a unor invitati importanti precum Cosmin Marinescu - consilier prezidential, Joseph Daul - presedintele Partidului Popular European, Pekka Pesonen - secretar general Copa-Cogeca, José Manuel Cebollada Sebastián - vicepresedinte ASAJA, Alexandru Stanescu - presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor si Valeriu Tabara - presedinte ASAS.
 
Lor li se vor alatura Emil Dumitru - presedinte Federatia Nationala Pro Agro, Adrian Pintea - director general al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, Adrian Chesnoiu - director general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor in Agricultura, Dorin Enache - director executiv al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Brasov, Arnaud Perrein - presedinte al Asociatiei Producatorilor de Porumb din Romania, Marian Jean Marinescu - europarlamentar, Laurentiu Rebega - europarlamentar, Mihai Turcanu - europarlamentar, Daniel Buda - europarlamentar, Daniel Constantin - deputat, Cristian Gaina - consultant fonduri europene, Dorin Cojocaru - presedinte al Asociatiei Procesatorilor din Industria Laptelui din Romania etc.
 
Federatia Nationala Pro Agro este o organizatie umbrela ce raspunde provocarilor cu care se confrunta membrii sai, prin promovarea si sprijinirea unei economii rurale durabile in care agricultura este esentiala pentru viitor. Este vocea producatorilor din acest sector, care constituie un important pilon al economiei nationale romanesti.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016