Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania importa inclusiv paine congelata

romania-importa-inclusiv-paine-congelata

Presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Nini Sapunaru, spune ca in tara intra zilnic aproximativ 25 de TIR-uri cu astfel de marfa.


Nini Sapaunaru, presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, sustine necesitatea unei legi prin care sa fie incurajata comercializarea alimentelor romanesti in supermarketuri, in conditiile in care aceste magazine vand chiar si paine congelata, adusa din import.
 
„25 de TIR-uri cu paine congelata intra in fiecare zi in Romania, adica 875.000 de tone pe an. Deci, orice paine proaspata din aceste magazine este de fapt paine congelata adusa din import”, a spus Sapunaru.
 
Potrivit acestuia, Comisia Europeana incurajeaza dezvoltarea lantului scurt de aprovizionare cu alimente, respectiv productia locala.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sapunaru a adaugat ca, de fapt, supermarketurile se tem de disparitia taxei de raft. „Daca dispar taxele, va scadea pretul la galantare cu cel putin 10%”, a subliniat deputatul.
 
Anterior, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, Laurentiu Baciu, a sustinut ca toate alimentele din supermarketuri ar trebui sa provina de la producatori romani, iar din import ar trebui aduse doar acele alimente care nu se produc la noi in tara.
 
El a afirmat acest lucru in contextul in care un proiect legislativ depus in martie la Parlament, prin care se doreste modificarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare, prevede ca supermarketurile ar putea fi obligate sa comercializeze cel putin 50% produse alimentare romanesti. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016