Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania va avea aceeasi cota de pescuit la calcan si sprot, in 2019

romania-va-avea-aceeasi-cota-de-pescuit-la-calcan-si-sprot-in-2019

Cota de pescuit si limita de captura pentru speciile sprot si calcan sunt impartite intre Bulgaria si Romania.


Comisia Europeana a adoptat miercuri o propunere privind posibilitatile de pescuit in 2019 pentru cele mai importante stocuri comerciale de peste din Marea Neagra.

Propunerea se bazeaza pe avizul stiintific al Comitetului Stiintific, Tehnic si Economic pentru Pescuit (STECF) si urmeaza planul multianual de gestionare a pescuitului de calcan din Marea Neagra, aprobat de Comisia Generala pentru Pescuit in Marea Mediterana (GFCM).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Pentru calcan, Comisia a tinut cont de planul multianual de gestionare al CGPM si a propus o limita de captura de 114 tone, distribuita in mod egal intre Bulgaria si Romania. De asemenea, va fi o limitare a perioadei de pescuit pentru calcan la 180 de zile pe an si o interzicere completa timp de doua luni (15 aprilie - 15 iunie), pentru regenerarea speciilor.


Avand in vedere stocul stabil pentru sprot, Comisia a propus mentinerea unei limite de captura de 11,475 tone, din care 70% va fi alocata Bulgariei si 30% Romaniei.


Din 2017, CE promoveaza o abordare multilaterala in gestionarea pescuitului in Marea Neagra, bazat pe Declaratia de la Bucuresti si pe Declaratia Malta MedFish4ever.

Pentru prima data, in 2018, masurile de gestionare si control pentru calcan sunt puse in aplicare la nivel regional, ceea ce reprezinta dovada interesului regional comun pentru asigurarea pescuitului durabil de care depind locuri de munca si ramuri industriale. Aplicarea lor eficienta este pusa in aplicare printr-un proiect-pilot international de control si inspectie in comun.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016