Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Romanii au economisit 500 de milioane de euro dupa reducerea TVA la produsele de panificatie
Afirmatia ii apartine lui Aurel Popescu, presedintele Rompan, fiind facuta la doi ani dupa ce a fost luata aceasta masura fiscala.
In urma cu doi ani, mai precis in luna septembrie a anului 2013, a intrat in vigoare masura fiscala de scadere a TVa la paine si produse de panificatie, taxa care a fost redusa de la 24 la 9 la suta, fapt resimtit imediat in scaderea pretului la produsele din aceasta gama.
Zilele trecute, prezent la conferinta Mediafax Talks about Retail organizata de catre agentia de presa Mediafax, in parteneriat cu Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania, Aurel Popescu, presedintele asociatiei Rompan, a vorbit despre beneficiile pe care le-a adus in acesti doi ani masura reducerii TVA la paine.
Astfel, acesta a precizat ca „numai la populatie, din reducerea pretului la franzela a ramas suma de 500 de milioane de euro. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca in doi ani s-au facut economii atat de mari la populatie”.
Presedintele Rompan a reamintit si celalalte beneficii pe care le-a avut aceasta masura, incluzand aici reducerea evaziunii fiscale in sectorul de panificatie, cresterea productiei de paine si produse de panificatie si cresterea veniturilor la bugetul statului rezultata din scaderea evaziunii fiscale si cresterea productiei fiscalizate.
Zilele trecute, prezent la conferinta Mediafax Talks about Retail organizata de catre agentia de presa Mediafax, in parteneriat cu Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania, Aurel Popescu, presedintele asociatiei Rompan, a vorbit despre beneficiile pe care le-a adus in acesti doi ani masura reducerii TVA la paine.
Astfel, acesta a precizat ca „numai la populatie, din reducerea pretului la franzela a ramas suma de 500 de milioane de euro. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca in doi ani s-au facut economii atat de mari la populatie”.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Presedintele Rompan a reamintit si celalalte beneficii pe care le-a avut aceasta masura, incluzand aici reducerea evaziunii fiscale in sectorul de panificatie, cresterea productiei de paine si produse de panificatie si cresterea veniturilor la bugetul statului rezultata din scaderea evaziunii fiscale si cresterea productiei fiscalizate.
Autor:
Ardeleanu Marian
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura