Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Romanii consuma tot mai putine legume
Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg de persoana.
Un roman a consumat, in medie, 7,55 kilograme de legume si conserve de legume, lunar, in scadere cu 0,17 kilograme fata de anul anterior, conform datelor transmise de Institutul National de Statistica.
Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg/persoana. Consumul de legume se diferentiaza cel mai mult in functie de marimea si componenta gospodariei.
Consumul cel mai mare s-a inregistrat in gospodariile formate dintr-o singura persoana (11,46 kg/persoana) si in gospodariile fara copii (8,40 kg/persoana), iar cel mai mic in gospodariile cu 4 si mai multi copii (4,59 kg/persoana) si, respectiv, in cele compuse din 6 si mai multe persoane (5,43 kg/persoana).
Potrivit institutiei, consumul de fructe este de nivel relativ scazut, pe ansamblul gospodariilor, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,69 kg in anul 2015 si 3,57 kg in 2014.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Diferentieri semnificative se constata si intre gospodariile grupate dupa marimea acestora, in gospodariile formate dintr-o singura persoana consumandu-se 5,56 kg/persoana (5,19 kg/persoana in 2014) fructe lunar, mai mult decat dublu fata de consumul mediu al gospodariilor de 6 si mai multe persoane (2,09 kg/persoana in 2014 si 2,41 kg/persoana in 2015).
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi