Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

Romanii consuma tot mai putine legume

romanii-consuma-tot-mai-putine-legume

Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg de persoana.


Un roman a consumat, in medie, 7,55 kilograme de legume si conserve de legume, lunar, in scadere cu 0,17 kilograme fata de anul anterior, conform datelor transmise de  Institutul National de Statistica.
 
Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg/persoana. Consumul de legume se diferentiaza cel mai mult in functie de marimea si componenta gospodariei.
 
Consumul cel mai mare s-a inregistrat in gospodariile formate dintr-o singura persoana (11,46 kg/persoana) si in gospodariile fara copii (8,40 kg/persoana), iar cel mai mic in gospodariile cu 4 si mai multi copii (4,59 kg/persoana) si, respectiv, in cele compuse din 6 si mai multe persoane (5,43 kg/persoana).
 
Potrivit institutiei, consumul de fructe este de nivel relativ scazut, pe ansamblul gospodariilor, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,69 kg in anul 2015 si 3,57 kg in 2014.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon


Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Diferentieri semnificative se constata si intre gospodariile grupate dupa marimea acestora, in gospodariile formate dintr-o singura persoana consumandu-se 5,56 kg/persoana (5,19 kg/persoana in 2014) fructe lunar, mai mult decat dublu fata de consumul mediu al gospodariilor de 6 si mai multe persoane (2,09 kg/persoana in 2014 si 2,41 kg/persoana in 2015).

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Romanii consuma tot mai putine legume
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

Plante iubitoare de caldura ...

Produse chimice utilizate in sectorul agricol pentru combaterea daunatorilor. Contin ingrediente bi ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016