Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Diverse

Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg de persoana.
Un roman a consumat, in medie, 7,55 kilograme de legume si conserve de legume, lunar, in scadere cu 0,17 kilograme fata de anul anterior, conform datelor transmise de Institutul National de Statistica.
Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg/persoana. Consumul de legume se diferentiaza cel mai mult in functie de marimea si componenta gospodariei.
Consumul cel mai mare s-a inregistrat in gospodariile formate dintr-o singura persoana (11,46 kg/persoana) si in gospodariile fara copii (8,40 kg/persoana), iar cel mai mic in gospodariile cu 4 si mai multi copii (4,59 kg/persoana) si, respectiv, in cele compuse din 6 si mai multe persoane (5,43 kg/persoana).
Potrivit institutiei, consumul de fructe este de nivel relativ scazut, pe ansamblul gospodariilor, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,69 kg in anul 2015 si 3,57 kg in 2014.
Diferentieri semnificative se constata si intre gospodariile grupate dupa marimea acestora, in gospodariile formate dintr-o singura persoana consumandu-se 5,56 kg/persoana (5,19 kg/persoana in 2014) fructe lunar, mai mult decat dublu fata de consumul mediu al gospodariilor de 6 si mai multe persoane (2,09 kg/persoana in 2014 si 2,41 kg/persoana in 2015).
Consumul de legume si conserve din legume a fost, in anul 2015, de 7,55 kg, in medie lunar pe o persoana, in scadere fata de anul anterior cu 0,17 kg/persoana. Consumul de legume se diferentiaza cel mai mult in functie de marimea si componenta gospodariei.
Consumul cel mai mare s-a inregistrat in gospodariile formate dintr-o singura persoana (11,46 kg/persoana) si in gospodariile fara copii (8,40 kg/persoana), iar cel mai mic in gospodariile cu 4 si mai multi copii (4,59 kg/persoana) si, respectiv, in cele compuse din 6 si mai multe persoane (5,43 kg/persoana).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Potrivit institutiei, consumul de fructe este de nivel relativ scazut, pe ansamblul gospodariilor, consumul mediu lunar pe o persoana fiind de 3,69 kg in anul 2015 si 3,57 kg in 2014.
Diferentieri semnificative se constata si intre gospodariile grupate dupa marimea acestora, in gospodariile formate dintr-o singura persoana consumandu-se 5,56 kg/persoana (5,19 kg/persoana in 2014) fructe lunar, mai mult decat dublu fata de consumul mediu al gospodariilor de 6 si mai multe persoane (2,09 kg/persoana in 2014 si 2,41 kg/persoana in 2015).
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News