Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seaful MADR sustine inchiderea supermarket-urilor in week-end

seaful-madr-sustine-inchiderea-supermarket-urilor-in-week-end

De asemenea, acesta sustine initiativa potrivit careia produsele romanesti sa fie prezente in proportie de 51% in supermarketuri.


Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat zilele trecute ca  sustine inchiderea supermarketurilor in weekend si o prezenta de 51% a produselor romanesti in aceste magazine
 
„Nu cred ca le va conveni hipermarket-urilor. Eu nu am mai vazut in Europa, cel putin inteleg ca in Anglia este un pic mai altfel, magazinele se inchid de la ora 18.30 in zilele normale, iar in week-end nici vorba. La noi este o moda sa te duci la supermarket in week-end si la o ora tarzie. Haideti sa discutam. Cred ca dansii traiesc foarte bine in Romania si atunci haideti sa facem apel la dansii si sa facem front comun”, a spus Irimescu, la Comisia de agricultura a Camerei.
 
De asemenea, el a aratat ca sustine initiativa potrivit careia produsele romanesti sa fie prezente in proportie de 51% in supermarket-uri. „Eu sustin aceasta initiativa, nu stiu daca la legume in timpul iernii se poate, dar propunerile sunt bine-venite”, a mai afirmat ministrul.El a subliniat si necesitatea etichetarii produselor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor a stabilit infiintarea unei subcomisii pentru discutarea propunerilor legislative care vizeaza etichetarea laptelui, comercializarea produselor alimentare, inchiderea in week-end a supermarket-urilor, prezenta produselor romanesti pe rafturi.
 
La dezbateri, Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei producatorilor de carne de porc, si Dorel Secara, vicepresedintele Federatiei crescatorilor de bovine din Romania, au precizat ca sustin existenta unui sistem de etichetare a produselor pentru a se vedea tara de provenienta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016