Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MADR: Trebuie sa mergem sa cautam si sa cumparam doar produse romanesti

madr-trebuie-sa-mergem-sa-cautam-si-sa-cumparam-doar-produse-romanesti

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, spune ca fiecare din noi trebuie sa mergem si sa cautam sa cumparam doar produse romanesti.


Adrian Oros a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca a fost intrebat de fermieri de ce produsele romanesti nu se vand, desi este criza. 
 
"Am fost intrebat de fermieri ce se intampla, ca desi este criza foarte multe dintre produsele romanesti nu se vand, iar ei au mari stocuri de legume, au mari stocuri de carne de pasare, de carne de vita, de produse lactate, de oua si nu reusesc sa vanda aceste marfuri, iar magazinele sunt invadate de marfuri din alta parte. Suntem intr-o piata unica si nu se poate interzice prin lege sau prin reglementare acest comert intracomunitar. La fel cum noi putem sa ducem marfa oriunde in Uniunea Europeana, oricine din Uniunea Europeana poate sa vina sa aduca marfa”, a spus ministrul Agriculturii.
 
El a precizat ca solutia este ca fiecare persoana sa cumpere produse romanesti si atunci toate magazinele vor cauta sa aiba pe rafturi doar acest tip de produse. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
"Putem face cu totii doua lucruri foarte, foarte simple, care vor avea efect in cateva saptamani, in cateva luni. Fiecare din noi, care suntem cu adevarat ingrijorati de acest aspect si care vrem sa facem cu adevarat ceva, trebuie sa mergem si sa cautam si sa cumparam doar produse romanesti. Daca nu sunt in magazinul X, mergem in magazinul Y pana gasim produse romanesti. Iar acasa la copii si la scoala sa le spunem sa cumpere si sa consume doar produse romanesti. Va asigur ca in cateva luni de zile toate magazinele vor cauta sa aiba pe rafturi produse romanesti”, a afirmat Adrian Oros.
 
El a spus ca astfel putem contribui in real la sustinerea agriculturii si a industriei alimentare din tara noastra. 
 
"Astfel vom reusi sa rasplatim si truda, dar si viata aspra a taranilor si a fermierilor romani, astfel vom contribui in mod real, nu doar declarativ, la sustinerea agriculturii si a industriei alimentare din Romania. Dar mai este ceva foarte important. Daca cumparam un produs romanesc cu 5 lei, cel putin un leu sau doi lei se vor intoarce spre noi, fie in pensiile si in salariile platite aici in Romania, fie in sistemul de educatie pentru copiii nostri, fie in sistemul de sanatate pentru noi toti. Practic, solutia este la noi si este foarte simpla, cumparam produse romanesti”, a mai transmis Adrian Oros.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016