Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Standul fix de blocare si hranire, o solutie pentru randamentul fermelor mici si medii

standul-fix-de-blocare-si-hranire-o-solutie-pentru-randamentul-fermelor-mici-si-medii

Procesul de muls este important in cresterea animalelor, mai ales pentru sanatatea si productivitatea acestora. Un stand fix de blocare si hranire este solutia traditionala de muls pentru oi si capre, fiind recomandat fermelor cu un numar redus de animale.


Standul fix de blocare si hranire este usor de instalat si necesita o intretinere minima. Structura robusta, galvanizata la cald, asigura o durata lunga de viata, rezistand in conditii variate de mediu si utilizare intensa.
 
Standul este conceput pentru a permite un proces de muls fluid si organizat, acesta simplificand munca fermierilor. Odata ce primul animal intra in stand, se blocheaza automat in pozitie, iar intrarea urmatorului animal se deschide imediat. Mecanismul de blocare automatizat asigura un flux continuu si eficient al animalelor prin stand, minimizand disconfortul atat pentru animale, cat si pentru fermieri.
 
Disponibil in dimensiuni de la 1×4 la 2×24, acest stand fix pentru muls poate fi adaptat nevoilor specifice ale fiecarei ferme. Astfel, fermierii pot alege configuratia care se potriveste cel mai bine numarului de animale si spatiului disponibil. Nivelul de personalizare ajuta la optimizarea costurilor si a spatiului utilizat in ferma.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru a creste flexibilitatea si functionalitatea standului, acesta poate fi echipat cu usi laterale de intrare si iesire, actionate manual. Usile sunt montate pe role, fiind usor de utilizat si foarte durabile.
De asemenea, standul poate fi dotat cu un rezervor de alimentare unic, care distribuie furajul in mod uniform la fiecare pozitie, cu clapete metalice actionate pneumatic si un capac de protectie pentru a mentine furajul curat. Un alt accesoriu util este mecanismul automat de umplere a rezervorului de alimentare. 
Aceste optiuni suplimentare permit personalizarea standului in functie de nevoile specifice ale fiecarei ferme.
 

Avantajele standului fix de blocare si hranire

  • Eficienta si productivitate
Prin automatizarea proceselor de muls si hranire, standul fix reduce semnificativ timpul si efortul necesar pentru aceste activitati. Fermierii pot, astfel, sa se concentreze pe alte aspecte importante ale managementului fermei. In plus, un proces de muls bine organizat si hranirea adecvata contribuie la cresterea productivitatii.
 
  • Confort si siguranta
Atat animalele, cat si fermierii beneficiaza de un mediu mai sigur si confortabil. Blocarea automata si jgheaburile individuale de alimentare asigura pozitionarea adecvata si ingrijirea necesara fiecarui animal. 
 
  • Durabilitate si costuri reduse
Constructia robusta si materialele de calitate utilizate pentru stand asigura o durata lunga de viata si o intretinere minima. Asadar, costurile de operare sunt reduse pe termen indelungat, facand din standul fix o investitie rentabila pentru fermele mici si mijlocii.
 
Standul fix de blocare si hranire pentru oi si capre este o solutie practica si durabila pentru administrarea eficienta a fermelor. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016