Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Valoarea agriculturii romanesti se apropie de 700 de miliarde de lei

valoarea-agriculturii-romanesti-se-apropie-de-700-de-miliarde-de-lei

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, spune ca aceasta valoare a crescut exponential incepand din 2007, atunci cand era de doar 417 miliarde de lei.


Ministrul Daniel Constantin spune ca datorita celor peste 8 miliarde de euro pe investitii si peste 8 miliarde de euro pe plati directe, bani proveniti din fonduri europene, au contribuit incepand din 2007 la dezvoltarea agriculturii romanesti si la progresul industriei alimentare autohtone.
 
Tot datorita acestor fonduri europene de care agricultura Romaneasca beneficiaza din 2007, arunci cand romania a fost primita in UE, valoarea agricultrurii romanesci a crescut de la 417 miliarde de lei in 2007, la peste 669 de miliarde de lei, la finele anului trecut.
 
„Anul 2015 a fost un an dificil pentru agricultura si in pofida faptului ca inca mai avem multe de facut pot spune ca agricultura, pe ansamblu, a progresat extraordinar. Din anul 2007, de la integrarea in Uniunea Europeana, am reusit doi ani consecutivi, 2013 si 2014, sa exportam mai mult decat sa importam. Insa nu doar acest lucru este important ci si faptul ca valoarea agriculturii din punct de vedere al contributiei in produsul intern brut a crescut exponential. Daca in 2007 contributia era de 417 miliarde de lei am ajuns in 2014 la 669 miliarde de lei”, a declarat in acest sens ministrul Constantin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Acesta a tinut sa sublinieze in acest context progresul facut in ultimii opt ani de industri a alimentara. „Felicit industria alimentara pentru progresul inregistrat, pentru ca a fost sectorul care a trebuit sa se bata pe piata Uniunii Europene si in care au fost sacrificate foarte multe unitati. Cele care au rezistat au reusit sa devina printre cele mai competitive nu numai din economia romaneasca ci si pe piata UE”, a mai declarat Daniel Constantin.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016