Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Vinuri ideale pentru masa de Revelion
Vinurile de calitate încep să fie tot mai apreciate de români, care au început să selecteze băutura în funcţie de meniul ales. Cramele sunt pline în aceaste zile de clienţi care vor să aibă pe masa de Revelion cel mai bun vin.
Vinurile roze, pentru pui. Vinul roşu uşor merge combinat cu sunca, jambon, friptura de viţel, pui fript, pui la cuptor, mititei cu piure de cartofi, pate de ficat, sunca cu branza in aluat crocant. In astfel de combinaţii, vinul roze va avea un caracter acid.
Vinul roşu, la carnea de vita. Vinul roşu consistent trebuie servit la preparatele din carne de vaca sub forma de biftec, muşchi, file, antricot, muşchi de vaca la tava, pui pane, ficat de raţa sau gasca, conopida gratinata, muşchi marinat la gratar, friptura de porc la cuptor, friptura de porc la gratar.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai planuri de afaceri standard Esti o persoana dinamica Profita de Stick-ul "Propriul meu plan de afaceri" Ai 7 modele practice de planuri de afacere cu care obtii mai usor finantari si chiar fonduri europene la mai putin de 100 de lei Stick-ul "Propriul meu plan de...
valabila 48h
Vinurile seci, pentru peşte. Vinul alb sec poate fi combinat cu peşte la gratar, peşte gratinat, pastravi in aspic, friptura de pasare, conopida gratinata, rasol de crap, rasol de şalau. Vinul alb se serveşte rece pentru un gust mai bun.
Vinul dulce, la desert. Vinurile albe demiseci, demidulci sau dulci pot fi asortate cu placinte, piscoturi, pateuri, peste in sos alb, pui sote, gaina cu orez, sparanghel cu sos. Cu cat un vin este mai dulce, cu atat el trebuie servit mai rece. Vinurile dulci pot fi servite cu orice preparat dulce.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi