Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sunt acaricidele si cum contribuie la protectia culturilor

ce-sunt-acaricidele-si-cum-contribuie-la-protectia-culturilor

Prezenta dauntorilor in culturile agricole pune in pericol productivitatea, dar si caltiatea consumului de fructe sau legume recoltate din respectivele culturi.


Categoria acaricidelor este formata din pesticide care se utilizeaza pentru combaterea daunatorilor din clasa arahnidelor, fiind totodata utile si impotriva altor daunatori. Acarienii sunt insecte de dimensiuni microscopice, fapt ce le permite sa se deplasese pe suprafata frunzelor plantelor, dar si sa patrunda in organismul acestora.
 
Din cauza faptului ca nu sunt vizibile, usor pot dauna foarte tare culturilor, in cazul in care nu se iau masurile de preventie necesare. Trebuie totodata avut in vedere si faptul ca aceste insecte transmit omului diverse boli grave, precum encefalita sau febra recurenta.
 
Pentru actionarea impotriva acarienilor, magazinul online Pesticide-AZ asigura mai multe variante de produse, in diferite ambalaje si gramaje dupa cum urmeaza:
- Compusi chimici de sulf actioneaza cu precizie;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

- Compusi chimici cu activi (cum este dimetoatul), destinate aplicarii pentru numeroase soiuri de culturi: recolte de cereale (rapita, grau, lucerna), pomi fructiferi, gradini de legume, pajisti.
 
Compusii chimici din categoria acaricide actioneaza in doua moduri diferite, respectiv actiune totala, atunci cand ucid adultii, larvele si ouale sau cu actiune specifica, distrugand acarienii in anumite stadii de evolutie.
 
Eficienta aplicarii diverselor solutii pentru combaterea daunatorilor depinde foarte multe de originea pesticidelor. De aceea, specialistii recomanda achizitionarea de produse omologate, certificate pentru a actiona eficient impotriva acarienilor sau a altor daunatori.
 
Compania Fermierul lucreaza doar cu producatori cunoscuti, precum Bayer, Osho sau Kenogard. Produsele disponibile in magazinul online Pesticide-AZ prezinta toate indicatiile de utilizare in siguranta, precum si recomandarile de dilutie pentru eficientizarea rezultatelor aplicarii produselor pe baza de acaricide. 
 
Respectarea instructiunilor de utilizare este o norma care trebuie respectata intotdeauna, fara exceptie. Specialistii recomanda respectarea exacta a dozajelor de preparare pentru ca acaricidele sa distruga acarienii care au afectat plantele culturilor agricole pe care doriti sa le protejati.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016