Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR a lansat un model de contract de consultanta pentru beneficiarii PNDR 2020

afir-a-lansat-un-model-de-contract-de-consultanta-pentru-beneficiarii-pndr-2020

Este vorba doar de un model orientativ, care poate fi consultat pe site-ul oficial al agentiei.


Agentia pentru Finantarea Investiţiilor Rurale vine in sprijinul beneficiarilor PNDR prin publicarea pe site-ul oficial a unui model orientativ de Contract de Prestari Servicii de Consultanta. 
 
Demersul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale vine in urma dezbaterilor avute cu beneficiari Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013, care au solicitat indrumari cu privire la consinutul si clauzele contractelor de consultanta, precum si ca urmare a observatiilor facute de expertii AFIR in procesul de a verificare a proiectelor.
 
„Modelul de contract pe care il propunem acum beneficiarilor PNDR 2020 are un caracter consultativ care sa ii ajute sa se poata orienta pentru ca, in contractul final, sa fie asigurat un cadru reciproc avantajos. Primii dezavantajati in lipsa unui astfel de model sunt beneficiarii PNDR care nu au experienta in incheierea unui contract de prestari servicii. Nu impunem un anumit tip de contract, pentru ca relatia dintre beneficiari si firmele de consultanta este una privata, in care Agentia nu are dreptul si nici parghiile legale de a se implica, ci doar dorim sa oferim un exemplu”, a declarat Directorul General al AFIR, David Eugen Popescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Agentia a atras atentia asupra caracterului orientativ si de recomandare al modelului de contract pus la dispozitia publicului. Acest model se regaseste la sectiunile dedicate fiecarei sub-Masuri din PNDR, pe site-ul oficial al AFIR. 
 
De asemenea, ca orice contract, modelul propus de AFIR pentru Contractul de Prestari Servicii de Consultanta contine o serie de drepturi ale beneficiarului, precum si obligatii astfel incat sa se asigure incheierea contractului in conditii reciproc avantajoase.

Tot cu caracter orientativ si de recomandare, AFIR pune la dispozitia potentialilor beneficiari ai PNDR 2020 prin intermediul site-ului oficial o lista a firmelor de consultanţa care ofera servicii in domeniul agriculturii şi dezvoltarii rurale.
 
„Facem precizarea expresa ca aceste firme nu sunt validate de catre Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale si nici agreate sau ierarhizate. Adaugarea societatilor de consultanta in lista se realizeaza in urma completarii unui formular tip prin care AFIR solicita furnizarea unor informatii minime pe care le afiseaza spre informare pe pagina oficiala. Alegerea societatii de consultanta este un act benevol al potentialului beneficiar al PNDR”, precizeaza Agentia.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.83 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016