Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR: Fermierii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi importante

afir-fermierii-trebuie-sa-tina-cont-de-cateva-sfaturi-importante

AFIR incepe pe data de 2 noiembrie 2023 depunerea proiectelor pentru DR 30. Aceasta linie de finantare le va oferi tinerilor fermieri ocazia de accesa fonduri de 70.000 de euro pentru a se instala ca sefi de exploatatie.


Tinerii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi importante si sa nu-si asume ceva ce nu pot finaliza in planul de afaceri. 
 
Un prim sfat de care fermierii trebuie sa tina cont este acela de a nu nota lucruri pe care nu le pot face, chiar daca tentatia punctelor este foarte mare, "s-ar putea ca atunci cand trebuie sa investesti 40% din fonduri in sistemul de incalzire, iar apoi te obligi sa faci si economie circulara, si energie verde, sa vinzi prin cooperativa, sa faci agricultura ecologica, sa faci combaterea biologica a daunatorilor, s-ar putea sa nu-ti ajunga efectiv cei 70.000 euro pe care ii primesti", potrivit consultantului Cosmin Maglas.
 
Lucrurile pot lua o intorsatura nefavorabila, avand in vedere perioada lunga si situatiile neprevazute. Daca proiectele sunt stufoase si contin prea multe obiective, la sfarsitul contractului fermierul va trebui sa dea socoteala pentru task-urile asumate in planul de afaceri.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h
Un alt lucru la care femierii trebuie sa acorde multa atentie este limitarea planului de afaceri. Tanarul fermier trebuie sa-si stabileasca domiciului in UAT-ul in care explotatia este inregistrata. Acest fapt conduce la ingreunarea celor care sunt studenti in marile centre universitare, pentru ca nu pot fi studenti decat la distanta. 
 
In conditiile in care fermierii nu reusesc sa indeplineasca obiectivele stabilite, acestia trebuie sa returneze banii primiti, chiar si cu dobanda suplimentara.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016