Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Monografia contabila si obligatiile declarative in agricultura

monografia-contabila-si-obligatiile-declarative-in-agricultura

Cu siguranta stiti deja ca modificarile privind legislatia in domeniul agriculturii sunt multe si nisate pe fiecare subdomeniu al acestei arii de activitate.

Monografia este un studiu stiintific amplu asupra unui subiect anumit, tratat detaliat si multilateral, din toate punctele de vedere.
 
Monografiile sunt, in general, lucrari de o mare complexitate, ele operand cu date si cifre ce cuprind toate sferele vietii spirituale si social-economice ale unei localitati sau arii geografice mai largi si ale comunitatilor lor umane. Ca urmare, autorii lor trebuie sa fie oameni cu multa implinire intelectuala, capabili ca ani de zile sa se supuna unui regim aspru de studiu, analiza si sinteza a datelor documentare care penetreaza trecutul, decenii, secole si chiar milenii, aceasta in raport cu vechimea subiectului.
 
Acum puteti sa eficientizati aceste eforturi, sa va asigurati ca toate documentele sunt corecte si depuse la timp si ca sunteti la curent cu toate facilitatile garantate de legislatia in vigoare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Lucrarea care va ajuta sa economisiti 50% din timpul dvs. si, totodata, sa nu ratati niciun termen de plata este AICI! Specialistii Rentrop&Straton sunt intotdeauna sensibili la problemele pe care le intampinati si va ofera de fiecare data armele optime impotriva acestora!
I. Legislatia se schimba aproape in fiecare zi!
II. Fiecare subdomeniu al agriculturii este reglementat de un set diferit de norme si legi!
III. Termenele de depunere a documentatiei adiacente fiecarei specializari agricole sunt diferite! Setul de documente necesare difera, de asemenea!
IV. Exista zeci de beneficii pentru antreprenorii din agricultura – nu ar fi pacat sa scapi printre degete anumite facilitati dedicate acestora?
 
Agricultura. Noutati fiscal-contabile. Monografii contabile specifice este ghidul practic creat de Gabi Popescu exact pentru a solutiona aceste probleme.
 
Ghid aceste cuprinde:
- Legislatia comentata
- Cele mai bune practici ale legislatiei in vigoare SI
- Noutatile legislative corespunzatoare domeniului dvs.:
- Modificarile fiscale din domeniul contributiilor sociale si impozitarii veniturilor din salarii
- Modificarile fiscale din domeniul contributiilor sociale si impozitarii veniturilor din arendare si venitorilor din activitati independente
- Prevederi referitoare la obligatia depunerii Declaratiei Unice
- Modul de stabilire a obligatiilor reprezentand CAS si CASS prin Declaratia Unica
- Actualizarea listei produselor pentru care se aplica cota de TVA redusa de 9%
- Actualizarea monografiilor contabile specifice organizatiilor fara scop patrimonial, conform prevederilor O.M.F.P. nr. 3.103/2017
 
Aveti siguranta lucrului bine facut! Ghidul practic Agricultura. Noutati fiscal-contabile. Monografii contabile specifice este creat in conformitate cu legislatia in vigoare, astfel incat sa nu se poata strecura erori de procedura si sa nu sariti vreun termen important pentru activitatea dvs.!
 
Va eficientizati timpul de lucru! Avand la indemana toate monografiile contabile, precum si toata informatia din domeniu, organizata in mod optim pe capitole si subcapitole denumite intuitiv, veti reduce cu 50% timpul de lucru! Simultan, aveti certitudinea corectitudinii pana la cel mai mic detaliu!

contabilitate agricultura
 
Economisiti resurse importante! Ganditi-va numai cat ati fi putut cheltui pe consultanta externalizata sau platind amenzi pentru abateri nesemnificative! Toate acestea sunt eliminate, asadar resursele financiare corespunzatoare acestor situatii sunt salvate!
 
In plus, lucrati cu drag si investiti mai putina energie in lucru. Asadar, aveti mai multa energie pentru celelalte pasiuni pe care le aveti, dincolo de contabilitate!
 
Eliminati riscul amenzilor si al penalitatilor! Lucrarea cuprinde:
- monografii;
- scheme de calculatie a costurilor;  
- recomandari practice pentru gestiunea societatilor agricole;
- atentionari si sfaturi practice pentru productia vegetala si pentru productia vegetala etc!
 
Va imbunatatiti relatiile cu clientii! Contabilitatea ireprosabila si raportarile perfecte catre autoritatile fiscale atrag dupa sine respectul clientilor si al colegilor de breasla!
 
- Evitati orice amenda sau penalitate fiscala cel putin pentru inca un an fiscal!
- Eliminati stresul termenelor de plata sau de depunere a declaratiilor!
- Va diminuati cheltuielile considerabil!
- Aveti clienti satisfacuti si stabilitate in cariera!
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016