Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Varietati de lavanda. Soiuri de plante ce pot aduce venituri de 8.000 euro/ha

varietati-de-lavanda-soiuri-de-plante-ce-pot-aduce-venituri-de-8000-euroha

Lavanda reprezinta o oportunitate uriasa pentru antreprenori. Aceasta planta ofera venituri mari datorita numeroaselor intrebuintari. In prezent, sunt la mare cautare atat produsele din lavanda, cat si suprafetele pe care sunt plantate. Campurile de lavanda ofera un decor de poveste pentru fotografii.


Lavandula Angustifolia – Lavanda englezeasca – este cea mai frecventa varietate cu frunze inguste. Ea creste la aproximativ 0,1-0,5 m inaltime si, ocazional, creste mai inalta in gradini. Acesta lavanda are tulpini scurte, neregulate si deformate, care sunt acoperite cu o scoarta gri-galbuie.

Lavandula Angustifolia e soi de lavanda de gradina traditionale englezesti. Au frunze inguste, tulpini mai scurte cu capitule florale.

Parfumul lor este mai dulce decat al Lavandinului si, datorita acestui lucru, uleiul lor este ravnit pentru aromaterapie si parfum. In timpul anului, infloresc mai devreme decat Lavandinul. In lunile de iarna, Lavandula Angustifolia poate arata de multe ori moarta din cauza frunzelor mici. Florile lor uscate pot fi folosite in gatit, artizanat si cosmetice

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Afla mai multe detalii despre cultura si despre cum poti face un business din lavanda cu ajutorul ghidului complet "Lavanda, cultura care iti aduce minimum 8.000 de euro profit"...click AICI pentru detalii si comenzi<<
 
Lavanda eglezeasca – Lavandula Angustifolia – este cel mai raspandit tip de lavanda in America de Nord, deoarece nu o deranjeaza umiditatea si umezeala de iarna la fel de mult ca pe alte tipuri de lavanda.

Lavanda englezeasca, la fel ca toate soiurile de lavanda, o duce cel mai bine in plin soare si pe un sol bine drenat. Plantele nu tolereaza solul umed si in special pe cele grele.
 

Soiuri de lavanda

 

Lodden Blue

 
Lavanda englezeasca de 18-24, tulpina de 8, semipitica, flori de culoare albastru inchis, infloreste vara timpuriu, o face o excelenta alegere pentru borduri, ghivece si gradini mici.
 

Royal Velvet

 
Lavanda englezeasca de 24-36, tulpina de 12-15; culoare inchisa, saturata, muguri catifelati, parfum bland, infloreste vara timpuriu, excelenta pentru artizanat si decor. Se poate folosi in zahar, limonada si in feluri de preparate de desert care au nevoie atat de culoare, cat si de aroma.
 

Melissa

 
Lavanda englezeasca de 18-24, tulpina de 12, flori roz cu un parfum delicat, infloreste la inceputul verii, asigura un contrast minunat pentru peisajul gradinilor si buchete, un plus de parfum la pliculete aromate. Aceasta este favorita in alegerea bucatarilor pentru retetele savuroase de sfecla, sosuri pentru salate si preparate marinate.
 

Sachet

 
Lavanda englezeasca de 18-24, tulpina de 12, flori de culoare albastru-deschis, parfum dulce, inflorire vara timpuriu, remarcabila pentru utilizari culinare, precum si pentru pliculete parfumate. Dupa cum o spune chiar denumirea sa – sachet (eng.) semnifica pliculet, pachet, saculet – este o prima alegere pentru a o pune in saculeti, pernute si pliculete.
 

Sharon Roberts

 
Lavanda englezeasca de 20-24, tulpini cu floare lunga, infloreste violet-inchis, care are o reputatie pentru inflorirea abundenta si de doua ori in fiecare vara.

Mitchem Gray

 
Lavanda englezeasca de 20, marime medie, flori mov-inchis, frunze gri. Cand infloreste, multe persoane sunt interesate de aceasta mai mult decat oricare alt soi de lavanda.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016